Blebadebukser og badebleer

Så kan dine børn kommer sikkert i vandet

En badeble kan være med til at gøre badning en god oplevelse

Det skal være en tryg og god oplevelse for alle at tage en tur i svømmehallen og nyde vandet omkring kroppen og den gode motion, som det er at svømme og lege i vandet.

Og det værste, der kan ske, er nok, at der pludselig flyder en brunlig tingest rundt i vandet, så alle kan se, at der er én, der har haft et uheld…

– så er det op af vandet med alle, indtil vandet er renset og bassinet klar til de badende gæster igen.

Derfor er det en god ting, at både badebleer og blebadebukser er opfundet.

Alle forældre, der går med deres babyer til babysvømning i den lokale svømmehal, kender til disse nyttige beklædningsgenstande, som kan forhindre, at der kommer ting ud i bassinets vand, som vi helst ikke vil have derud.

En effektiv badeble eller blebadebukser holder afføring inde, hvis baby laver stort, mens man er i vandet med ham eller hende, og også urin holdes i rimelig grad tilbage.

Splash About Happy Nappy almond blossom


Læs mere her

Splash About Happy Nappy bambus indlæg


Læs mere her

Splash About Happy Nappy Crocodile Swamp badeble


Læs mere her

Splash About Happy Nappy Crocodile Swamp badeble


Læs mere her

Splash About Happy Nappy Dino pirates badeble


Læs mere her

Splash About Happy Nappy Duo bugs life badeble


Læs mere her

Huggies svømmeble 3-8 kg


Læs mere her

Huggies svømmeble 7-15 kg


Læs mere her

Splash About Happy Nappy Crocodile Swamp badeble


Læs mere her

Splash About Happy Nappy Crocodile Swamp badeble


Læs mere her

Splash About Happy Nappy Dino pirates badeble


Læs mere her

Splash About Happy Nappy Duo bugs life badeble


Læs mere her

Flere fabrikater af blebadebukser og badebleer

Hvis man går på nettet og undersøger forholdene, kan man se, at der findes et pænt stort antal forskellige mærker af bleer til brug i vandet. Hvis man vælger mærker som  Småfolk, ImseVimse, Fashy, Splash About og Konfidence kan man være sikker på at få produkter, som er sikre at bære.

Det er vigtigt at vælge produkter, som er fremstillet af materialer, der er testet gode for huden, så der ikke kommer eksem og irritation der, hvor badebleen eller blebadebuksen møder huden. I sagens natur skal bleen jo være rimelig stram mod huden, sådan at bleen slutter helt tæt. Hvis man holder øje med mærkning fra eksempelvis Astma-Allergiforbundet, er man langt i kampen for gode og sunde produkter, som de fleste kan tåle at bære direkte og tæt mod huden.

Babysvømningen bliver en leg

I hverdagen er det måske oftest i forbindelse med babysvømning, at der bliver brugt badebleer og blebadebukser. Målet er at det skal være dejligt og trygt for både forældre og børn at deltage i denne aktivitet, som både er sund for fysikken, og er med til at give børn et sundt og naturligt forhold til deres krop allerede fra den tidligste barndom. Det at færdes i vandet giver nemlig en god fornemmelse for ens egen krop, så man bliver tryg ved den og ved at have fysisk aktivitet i samvær med andre, helt fra man er lille baby.

Splash About Happy Nappy almond blossom


Læs mere her

Splash About Happy Nappy bambus indlæg


Læs mere her

Splash About Happy Nappy Crocodile Swamp badeble


Læs mere her

Splash About Happy Nappy Crocodile Swamp badeble


Læs mere her

Splash About Happy Nappy Dino pirates badeble


Læs mere her

Splash About Happy Nappy Duo bugs life badeble


Læs mere her

Badebleer til stranden og til vandsport

Mange mennesker med problemer med inkontinens vælger også at bruge badebleer eller blebadebukser, når de er ved stranden en dejlig sommerdag. Også her er det ubekvemt, hvis man pludselig får tisse- eller afføringstrang, og selv om der ikke er tale om et svømmebassin med lukkede sider, kan det godt give problemer, hvis man er nødt til at åbne for sluserne i vandet.

Dyrker man vandsport som dykning, rosport eller andet, vil det også for mange være betryggende, hvis de bærer badebleer eller blebadebukser, så de trygt kan dyrke deres sport sammen med andre mennesker.

Blebadebukser og badebleer er en stor hjælp for mange, som derigennem bliver i stand til at nyde livet i vandet helt på linje med alle andre mennesker. Det vil også give en større tryghed, når man hopper i venners spabad.

Flere designs af badebleer

Blebadebukser og badebleer fås i flere forskellige designs, sådan at man kan få nogle med en rigtige pasform til den, der skal have dem på. Ikke mindst de modeller, der er beregnet til voksne, er designet, så de ligner helt almindelige badebukser, hvilket især har betydning for større børn og teenagere, som også kan have problemer med inkontinens, og som kan føle sig meget stigmatiserede, hvis de skiller sig for meget ud fra flokken, når de skal i svømmehallen.

Især blebadebukser fås i smarte designs, som er fuldstændig på linje med almindelige badeshorts. Blefunktionen er så enten indbygget i selve blebadebuksen, eller man kan bære en badeble inden under badebuksen.

Badetøjet fås også som egentlige badedragter til piger og kvinder, så der er mulighed for at bære lige nøjagtig det design i badetøj, som man gerne vil, uafhængigt af, at man er nødt til at bruge tøj med indbygget blefunktion.

For voksne med problemer med inkontinens kan det at bære en badeble eller et par blebadebukser være en stor hjælp til at kunne fastholde den gode og sunde motion, som svømning og det at bevæge sig i vand er.

Også blebukser og badebleer til voksne

Der findes imidlertid også badebleer og blebadebukser til voksne. Mange – ikke mindst kvinder – lider af inkontinens, hvor der kan være problemer med at holde på urin og afføring, og hvis man bruger en badeble eller blebadebukser, kan man nyde glæderne ved et besøg i svømmehallen, selv om der kan være problemer med at holde tingene indenbords.

Inkontinens er et stort problem

Inkontinens er et langt større problem, end de fleste tror. Man regner med, at omkring en halv million danskere lider af inkontinens, og for mange af disse er inkontinensen en stor hæmsko for, hvad de synes, de kan foretage sig i det daglige liv. Og at tage i svømmehallen vil for mange være en helt uoverstigelig hindring – som imidlertid kan overvindes, hvis man tager mod til sig og ifører sig en blebadebuks eller en badeble, så man ikke pludselig risikerer at have afleveret noget i vandet, som helst ikke skal være der.

Der findes forskellige typer af inkontinens, og fænomenet rammer både kvinder og mænd – der er dog som nævnt flest kvinder, der lider af inkontinens. Stressbetinget inkontinens er én form, hvor man har svært ved at holde på især urin, når man foretaget sig noget fysisk – som gymnastik eller svømning. Tranginkontinens er en anden variant, hvor man pludselig kan blive overvældet af en trang til at tisse eller have afføring, som man ikke kan bekæmpe. Inkontinens kan også skyldes fysiske forhold som problemer med livmoderen hos kvinder eller prostata hos manden. Uanset hvad, så er inkontinens ofte meget hæmmende for folks livsudfoldelse, og derfor er der rigtig god grund til at benytte sig af de hjælpemidler, der er til rådighed, som for eksempel en badeble eller en blebadebuks. På den måde kan man tage del i svømning og vandsport, som man plejer og gerne vil.