Oppustelig sofa | Air bed

Årets største strandhit

Dejlig komfort og nem transport med en oppustelig sofa og Air Beds

Elsker du god komfort, uanset om du er til musikfestival, sidder i haven og nyder solen eller ligger i swimmingpoolen?

Så skal du anskaffe dig en airbed, oppustelig sofa eller pool couch – kært barn har mange navne.

Der er tale om oppustelige møbler – hvor du ikke skal bruge pumpe iøvrigt – som både er komfortable at ligge og sidde i.

Og så er de nemme at transportere med overalt, fordi de stort set ikke fylder noget i sammenpakket tilstand.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Air Bed – perfekt at dase i

Har du allerede købt billet til sommerens musikfestivaller, og ser du frem til at ligge og dase, mens du nyder alle de gode bands, så skal du medbringe en Air Bed – en oppustelig sofa – i stedet for en liggestol.

En Airbed er en oppustelig pude, som er aflang, og hvor der kan ligge én person – eller to, hvis I ligger tæt. Den er utrolig behagelig at ligge i, og så er den slet ikke så klodset og besværlig at have med som en traditionel liggestol.

En Air Bed er super nem at have med i en tasken. Den fås i mange smarte farver som f.eks. grå, pink, grøn eller sort.

Du puster den op ved at holde den op mod vinden og fylde den med luft. Det er supernemt og hurtigt klaret. Dermed behøver du heller ikke at skulle huske på at medbringe en pumpe.

En Air Bed kan let rengøres, og den kan bruges på alle underlag. Du kan nyde at ligge på din Air Bed, så meget du vil, og let tømme den for luft og pakke den sammen igen.

Synes du mere en airbed er til ungerne, så kan du istedet nyde sommeren i en oppustelig spa derhjemme i den varme sol.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

En oppustelig sofa er et komfortabelt og fleksibelt møbel til haven

Er du på udkig efter havemøbler, som er smarte, komfortable og nemme at vedligeholde, så kan du med fordel vælge en oppustelig sofa. Den fås i flere smarte designs, og én-to personer kan sidde i den ad gangen. Vælger du en liggemodel til én person, så får du et smart møbel, som er utrolig komfortabelt at ligge i. Den fås i flere flotte farver, og på tilbud koster den omkring 100 kr.

Slæng dig i luksus-modellen

Du finder også oppustelige sofaer på markedet, som er designet, så de ligner en rigtig 2 personers sofa. Disse luksus-modeller kan fås fra omkring 450 kr. Så hvis du foretrækker et smart luksus-design, der passer til de andre møbler, du har stående på terrassen, så er det bestemt også en mulighed. En oppustelige sofa fyldes med luft uden brug af pumpe. Den er fremstillet i slidstærkt materiale, og den er nem at rengøre med vand og sæbe. Når den ikke er i brug, kan den nemt tømmes for luft og pakkes sammen.

 

Ideel når du får gæster

Den oppustelige sofa er et ideelt møbel til dig, som gerne vil have lidt ekstra komfort i haven, eller som har brug for et ekstra møbel, når du får gæster. Du har måske i det daglige ikke brug for at have mange møbler stående fremme på terrassen, men hvis du inviterer til familie-kom-sammen eller fødselsdag, så er den utrolig nem at tage frem, og så er der ekstra siddepladser til gæsterne.

Nyd vandet og solen i en oppustelig sofa eller pool couch

Er du en vandhund, som har egen pool hjemme i haven, eller elsker du at ligge i poolen, når du er på ferie? Så er det oplagt at have en Pool Couch at ligge på. En Pool Couch er en oppustelig sofa, som flyder let i vand, og hvor der kan sidde 1-2 personer. Så du kan invitere kæresten eller din bedste veninde/ven til at sidde med på din Pool Couch og nyde vandet og solen. En Pool Couch fås i flere flotte designs til 400-500 kr. Du kan ligge i timevis i poolen og nyde det gode vejr på en Pool Couch, og den kan nemt tørre i solen og pakkes sammen, så den ingenting fylder, når den ikke er i brug. Dermed er den også nem at medbringe på ferier.