Oppustelig vandrutsjebane og vandland

Ungerne vil elske dig for det!

Giv dine unger deres eget vandland i haven 🏖 Oppustelige vandrutsjebaner og bassiner til de varme sommerdage er bare et hit ☀️ 🤩

Sjove oppustelige vandrutsjebaner

Er du eller dine børn vandhunde, og elsker du sjov og vandaktiviteter sammen med familien og vennerne, så er det oplagt med en oppustelig vandrutsjebane.

Så får du og familien underholdning til mange timer! En oppustelig vandrutsjebane er supersjov, og den kan anvendes af helt små børn og de “voksne børn”.

Og til de voksne, så tag et kig på de bedste oppustelige spa.

BABY born Bad Badekåbe


Læs mere her

Barbie Dreamhouse 2023


Læs mere her

Vand-action i haven

Der findes mange forskellige modeller på markedet, og du kan med fordel søge efter oppustelige vandrutsjebaner, hvor du kan finde mere information om dem. Generelt kan man sige om oppustelige vandrutsjebaner, at de er fremstillet af meget slidstærkt PVC-materiale. De er stabilt konstrueret med støtter langs siderne, så de står stabilt på underlaget. Oppustelige vandrutsjebaner kan variere i højden og størrelsen. Der er ofte håndtag, man kan gribe fat i, når man klatrer op ad rutsjebanen, og så er det ellers bare om at sætte sig på rumpen og suse ned ad vandrutsjebanen og lande med et plask! Selvom der er et højt sikkerhedsniveau omkring oppustelige vandrutsjebaner skal man selvfølgelig stadigvæk anvende dem med omtanke. Og helst have ungerne under opsyn, hvis ikke de har en hvis alder. Med en oppustelig vandrutsjebane er der en sjov og actionfyldt vandaktivitet til hele sommeren. Om du vil så kan du også få noget sjov til de mindre unger, som for eksempel et oppusteligt badebassin.

BABY born Bad Badekåbe


Læs mere her

Barbie Dreamhouse 2023


Læs mere her

Inviter familie og venner over

En oppustelig vandrutsjebane vil helt sikkert være et hit, hvis du inviterer familie og venner på besøg. Du kan f.eks. holde et pool- eller grill-party, hvor du inviterer mennesker, du holder af, til, at I kan spise sammen. I kan stege bøffer og pølser på grillen og nyde en lækker sommermenu, og både du og gæsterne får mulighed for at tage en tur i den oppustelige vandrutsjebane og få en dukkert. Både børn og voksne vil helt sikkert synes, at det er supersjovt, at der er en oppustelig vandrutsjebane, og det vil sætte ekstra gang i festen.

Vandland med sprøjtekanon

Selvom du ikke har en pool i baghaven, så kan du stadigvæk godt købe en oppustelig vandrutsjebane – som er en del af et vandland. Et supersjovt vandland består af et badebassin, en oppustelig vandrutsjebane og en vandkanon, og vandlandet placeres på græsset i baghaven og pustes op med en elektrisk pumpe. Det tager kun få minutter, at fylde vandlandet med luft, så det er nemt at sætte op og tage ned på sommerdage. Når det er pakket ned, fylder det stort set ingenting. Dine børn vil helt sikkert elske at plaske rundt i et vandland. De kan klatre op i vandrutsjebanen og glide ned i vandbassinet med et plask. Der er en vandkanon, som sprøjter, og de kan også lege i badebassinet med både, badeænder og andet vandlegetøj. Et vandland med plads til en lille håndfuld børn ad gangen fylder fra ca. 4 x 3 meter og kan være mindst et par meter højt. Det egner sig til børn i alderen 3-10 år og fås til en pris på omkring 3-4.000 kr. Dine børn kan lege med hinanden, eller de kan invitere kammerater på besøg, og så kan de sammen lege i det fantastiske vandland.

Kæmpe vandland til storfamilien

Har du en stor familie med mange børn, eller lever du i en sammenbragt familie, hvor der er mange børn, så kan du vælge at investere i et kæmpestort vandland til haven. Det kræver lidt mere plads – ca. 8 x 7,5 meter og 3 meter i højden – men til gengæld får I en fantastisk vandlegeplads til børnene i sommerens solskinstimer. Der findes flere modeller på markedet, men et kæmpestort vandland kan f.eks. have 3 store vandrutsjebaner, 2 badebassiner, 2 vandkanoner og 2 vandfald. Der kan være ca. 6 børn ad gangen i det kæmpestore vandland, og de kan rutsje, lege med vandlegetøj, lave vandkamp og andet sjov. Et kæmpestort vandland koster omkring 8.000 kr., men det er en god investering og kan holde i mange år, hvis du sørger for at passe ordentligt på det og pakke det ned, når det ikke er i brug. Med et kæmpestort vandland kan I ryste familien sammen og finde et fællesskab omkring sjove vandaktiviteter om sommeren. Det kan være noget, som I alle sammen ser frem til at bruge tid på i sommerferien.

Vandsjov til børnefødselsdagen

Nu om stunder er der mange forældre, som bryder deres hjerne med, hvordan de dog skal underholde en flok børn til børnefødselsdagen. Der stilles ofte store krav til, at der skal ske alt muligt spændende, og at børnene for guds skyld ikke må kede sig. Men med et vandland får børnene en ideel mulighed for at underholde sig selv. De kan rutsje og pjaske rundt i vandet og sagtens lege med hinanden i flere timer uden de voksnes indblanding. Hvis der er mange børn med til børnefødselsdagen, kan man inddele dem i mindre grupper på 6 børn og lade dem komme i vandland efter tur. Det vil helt sikkert være populært hos børnene.

BABY born Bad Badekåbe


Læs mere her

Barbie Dreamhouse 2023


Læs mere her

Privat børne-vandland som alternativ til offentlige vandparker

Mange børn elsker at pjaske i vand, og når sommeren kommer, vil de typisk plage deres forældre om at komme en tur i en af de vandparker, som findes i Danmark. I stedet for at tage turen til en vandpark på Sjælland eller i Jylland og betale penge for det, så kan I have jeres helt egen vandpark derhjemme. Børnene kan stå op om morgenen og drøne ud i baghaven med badetøjet på, og så kan de ellers hoppe en tur i vandet. De kan tilbringe timevis i deres egen private vandpark, imens du som forælder sidder på terrassen og nyder en kop kaffe, soler dig, læser avisen og slapper af. For børnefamilier er det mindre stressende at have et vandland i egen baghave, end det er at skulle køre til en professionel vandpark. Her risikerer I at skulle holde i kø i timevis, og når I endelig kommer ind i vandparken, så skal I også stå i kø til at prøve vandrutsjebanerne. Alt koster penge i vandparken, og ungerne får måske ikke lige så meget ud af at være der, som de gør hjemme i deres eget vandland.

Find tilbud på vandrutsjebaner online

Priser på oppustelige vandrutsjebaner og vandlande varierer, alt efter hvilken model og størrelse, du gerne vil have. Du kan med fordel sammenligne priser online og finde de bedste tilbud. Går du efter en oppustelig vandrutsjebane, som kan sættes fast ved pool-kanten, så fås de fra omkring 800 kr., og vil du gerne købe et vandland, så fås de fra omkring 4.000 kr. og opefter. Fordelen ved at bestille online er, at du få den oppustelige vandrutsjebane eller vandland leveret lige til døren, og mange webbutikker tilbyder gratis fragt. Du har selvfølgelig returret på din vare, hvis du fortryder købet, og du kan også altid få vejledning og kundeservice i den butik, du køber din vare i. Husk at købe en elektrisk pumpe med, hvis den ikke allerede medfølger i pakken.

BABY born Bad Badekåbe


Læs mere her

Barbie Dreamhouse 2023


Læs mere her

Hvilken type pumpe?

Normalt køber man en pumpe separat. Du kan vælge mellem flere typer: håndpumpe, fodpumpe eller elektrisk pumpe. Når nu der er tale om en vandrutsjebane, så kan det godt betale sig at investere i en elektrisk pumpe. Det vil gøre det supernemt at pumpe den op. Du vil komme på et lidt hårdere arbejde, hvis du vælger en håndpumpe eller fodpumpe – med mindre du gerne vil have lidt motion og sved på banen – og har god tid – før du hopper i poolen og afprøver din nye oppustelige vandrutsjebane.

Nemt at sætte op og opbevare

En oppustelig vandrutsjebane har flere fordele. Den kan nemt sættes op og pustes op i løbet af få minutter. Den kan stå fremme, så længe der er behov for det, og når vejret skifter, bliver koldt eller for blæsende, så kan den nemt pakkes sammen og gemmes væk. Der medfølger en taske, som den kan transporteres i, hvilket gør det nemt at bære den frem og tilbage. Man skal selvfølgelig sørge for at vedligeholde sin oppustelige vandrutsjebane, dvs. skylle græs, sand og evt. mudder af den og lade den tørre helt, før man pakker den sammen. Både oppustelige vandrutsjebaner og vandland er fremstillet i slidstærkt PVC-materiale, som betyder, at de kan holde længe og ikke sådan lige går i stykker eller bliver slidt.

Hvordan vælger du den rigtige model?

Du skal selvfølgelig afklare dit behov og familiens behov, før du køber en vandrutsjebane eller et vandland til flere tusinde kroner. Hvor stor skal den være, hvor mange personer skal bruge den, og hvor ofte har I tænkt jer at bruge den? Er det kun til ferier og weekender, eller skal vandrutsjebanen stå fremme hele sommeren? Det kan også være, at du har nogle forventninger til, hvordan designet skal se ud. Skal det være en ensfarvet model, eller skal det være en model, som sprudler i mange farver. Når du har afklaret disse spørgsmål, så er det også nemmere at vælge den helt rigtige model, som du og din familie bliver allermest glad for at have stående i haven på de varme sommerdage. Du kan også – meget oplagt – tage dine børn med på råd. De vil helt sikkert kunne fortælle dig, hvilken model de ønsker sig.

God sjov til dig og ungerne J