Oppustelig bade- og svømmebassin

Oppustelige badebassiner – og de bedste og sjoveste svømmebassiner

Sponsoreret indhold

Alle i familien vil ELSKE et oppusteligt svømmebassin

Sommeren er over os, og når det er varmt, så findes der ikke noget bedre end, at kunne blive kølnet ned i et badebassin eller svømmebassin.

Nogle får nedgravet store pools i haven, som de skal vedligeholde året rundt og kan nyde at svømme rundt i et par sommermåneder om året.

Men der findes også billigere og mere fleksible alternativer, som du kan købe.

De kan nemt sættes op og tages ned. Og det det gælder både svømmebassinerne og badebassinerne.

Et oppusteligt bassin er kendetegnet ved, at det er fremstillet af stærkt plastikmateriale, og så kan det pustes op med en elektrisk pumpe.

Det oppustelige bassin fås i mange størrelser, så det passer til alle – lige fra babyer, til småbørn, til teenagere og til voksne.

For alle kan nemlig få stor fornøjelse af at sidde og lege i et oppusteligt badebassin eller tage en svømmetur i et større oppusteligt svømmebassin.

Badebassin - Svømmebassin Til Haven - 68 L


Læs mere her

Badebassin / Svømmebassin Til Haven - Dinosaurus - 61 Cm


Læs mere her

Badebassin / Svømmebassin Til Haven - Disney Frost / Frozen - 100 Cm


Læs mere her

Gurli Gris Badebassin Med 2 Ringe - 74x18 Cm


Læs mere her

Gurli Gris Badebassin Med 3 Ringe - 100x23 Cm


Læs mere her

Intex - Badebassin - Biler - 749 L


Læs mere her

Intex - Badebassin - Rundt Med Havdyr - 2039 L


Læs mere her

Intex - Badebassin Til Haven - Oppustelig - 682 L - Hvid Blå


Læs mere her

Intex - Enhjørning Badebassin


Læs mere her

100 Små Plastikbolde Til Bassin


Læs mere her

Babybassin - Firkantet - 85x85x33 Cm


Læs mere her

Badebassin - Svømmebassin Til Haven - 68 L


Læs mere her

Badebassin / Svømmebassin Til Haven - Dinosaurus - 61 Cm


Læs mere her

Badebassin / Svømmebassin Til Haven - Disney Frost / Frozen - 100 Cm


Læs mere her

Bestway - Aquababy Børnebassin - 102 L - 51115 - Blå


Læs mere her

Bestway - Sea Life Play Center - Soppebassin - 53067


Læs mere her

Bestway - Soppebassin - Oppustelig - 53026


Læs mere her

Bestway - Soppebassin Med Rutsjebane - Oppustelig - 53093


Læs mere her
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Badebassin 150x53 cm ''TROPISK''


Læs mere her

Badebassin 70x24 cm ''Sommer pool''


Læs mere her

Badebassin 122x25 cm


Læs mere her

Badebassin 122x25 cm ''Koral Børne pool''


Læs mere her

Badebassin 152x30 cm


Læs mere her

Badebassin 152x30 cm ''Deep Drive''


Læs mere her

Badebassin 152x30 cm ''Minnie Mouse''


Læs mere her

Badebassin 152x30 cm ''Sommer pool''


Læs mere her

Badebassin 152x51 cm ''FANTASY''


Læs mere her

Badebassin 168 x 168 x 56 cm ''Window pool''


Læs mere her

Badebassin 170x53 cm ''Tropisk''


Læs mere her

Badebassin 183x33 cm


Læs mere her

Badebassin 183x33 cm ''Deep Drive''


Læs mere her

Badebassin 196x53 cm ''Fantasy''


Læs mere her

Badebassin Barbie 122 x 30 cm


Læs mere her

Badebassin Family Pool ''Lagoon'' 262x157x46 cm


Læs mere her

Badebassin Family Pool 262x175x51 cm Mickey Mouse


Læs mere her

Badebassin Hot Wheels 122 x 25 cm


Læs mere her

Badebassin Spiderman 122 x 30 cm


Læs mere her

Badebassin Spiderman 152 x 30 cm


Læs mere her

Badebassin Spiderman 201 x 150 x 51 cm


Læs mere her

Badebassin Train Aktivitets legesæt, 201 x 150 x 30 cm


Læs mere her

Giraf badebassin med sprøjt 266 x 157 x 127 cm


Læs mere her

Lay-Z-spa Miami - 4 pers.


Læs mere her
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Stor fleksibilitet med et badebasssin

Et oppusteligt bassin – især de store svømmebassiner – kræver nogen plads. Men én af fordelene ved et oppusteligt svømmebassin er jo, at det er nemt og fleksibelt at sætte op. Du pumper det op og fylder det med vand, når du skal bruge det, og så pakker du det ned og lægger det væk, når vejret ikke længere er til leg i vand og svømmeture udendørs. Det sammen gælder et mindre oppustelig badebassin. Den elektriske pumpe, som du bruger til at puste det op, kan du købe separat, og du kan også få et cover, som du kan lægge over bassinet i sommerperioden, så der ikke kommer snavs og blade i vandet. Det er nemlig heller ikke hver dag, bassinet skal tømmes og fyldes med rent vand igen, så det er smart at kunne tildække det.

Oppustelige badebassiner og sikkerhed

Man kan sige, at sikkerheden generelt er god, når det handler om badebassiner. De er fremstillet i stærkt plastikmateriale, og som regel er bunden skridsidder, så man ikke glider rundt. Kanterne er – fordi de er oppustelige – dejligt bløde, så man kan læne sig op ad dem, når man sidder i bassinet. Hvis børnene leger lidt vildt, kan de ikke komme til at slå sig mod kanterne, hvilket er en god ting. Man skal dog altid huske at holde opsyn med børn i vand. De må aldrig bade alene – heller ikke i et badebassin. Men de vil helt sikkert få stor fornøjelse af at kunne sidde og lege og pjaske i vandet, samtidig med at det er dejligt for dem at få kølnet kroppen lidt ned, når nu vejret er så varmt.

Leg i oppustelig badebassin

Bassiner til børn fås i mange størrelser, så først skal du finde ud af, hvor mange børn der cirka skal kunne sidde i det af gangen. Dernæst findes der et væld af sjove og søde designs og farver. Du kan vælge et traditionelt rundt eller firkantet bassin, men du kan også vælge ét, som ligner en flamingo, et piratskib eller en løve. Du kan vælge alt efter, om det skal være til drenge eller piger eller begge dele, og om det skal være med ’seje’ motiver eller ’søde’ motiver til dit barn. Det afhænger selvfølgelig også lidt af barnets alder.

Både børn og voksne skal generelt passe på med ikke at få for meget sol, og det kan man nemt komme til, hvis befinder sig nær vand eller sidder i vand. Du kan derfor få et oppusteligt badebassin til små børn, som der er tag over, så barnet ikke får solen direkte ned i hovedet, og der findes også modeller, hvor der er en plasticskærm, som skærmer børn mod solen, når de sidder i bassinet. Husk også at smøre børnene ind solcreme eller giv dem en T-shirt på, når de sidder i vandet. Det gør ikke noget, at den bliver våd. Hellere det, end at barnet bliver solskoldet.

Kriterier for køb af oppusteligt badebassin

Har du ikke allerede sådan et oppusteligt badebassin derhjemme, så kan du sagtens nå at købe det nu og få glæde af det resten af sommeren. Der findes mange butikker – også online – som forhandler oppustelige badebassiner og svømmebassiner, og du kan helt sikkert finde nogle gode tilbud, fordi der er så mange at vælge imellem. Du kan f.eks. anvende pricerunner.com til at finde den billigste pris på netop det bassin, du gerne vil have. Men først skal du jo beslutte dig for, hvilken model det skal være. Der er flere kriterier, du kan vælge ud fra. Hvem skal bruge det oppustelige bassin? Er det dine børn eller dig selv og andre voksne? Det er vigtigt, når du vælger en bassin til et barn, at det passer til barnets alder af sikkerhedsmæssige årsager.

Hygge for voksne i oppustelig svømmebassin

Hvis du er på udkig efter et oppusteligt badebassin til dig selv, så er der bestemt også mange muligheder at vælge imellem. Før du køber det, skal du lige have afklaret, hvor stort det skal være, og hvad det skal anvendes til. Er det kun dig og eventuelt din partner, som skal sidde eller ligge i det og slappe af eller nyde et glas vin og den varme sommersol? Eller skal det være stort nok til, at du også kan invitere vennerne på besøg til grillaften, og samtidig kan de sætte sig i dit badebassin med et glas vin eller en øl og have en hyggelig aften? Eller vil du hellere have et stort oppusteligt svømmebassin, som du kan tage en svømmetur i sammen med familie og venner? Det er superlækkert, at man kan tage en svømmetur om aftenen, når man har fri fra arbejde. Det er selvfølgelig også oplagt at svømme i weekenderne og sommerferien, hvor man har rigtig god tid til at nyde det.

Giv ungerne og dig selv en hyggeferie i Danmark

Med et oppusteligt svømmebassin i haven kan du få masser af dejlige og afslappende oplevelser hele sommeren. Du behøver faktisk slet ikke at flyve sydpå for at ligge i en pool. Du kan vælge at holde sommerferien hjemme i stedet for og nyde dit eget oppustelige badebassin. Og så kan du bruge resten af tiden på at køre rundt i det danske sommerland, som også byder på mange dejlige oplevelser både for singler, par og familier. Og når du – og din familie – kommer svedige hjem efter en hel dags oplevelser, jamen, så er der jo ikke noget skønnere end lige at hoppe i det oppustelige badebassin, som står ude i haven og blive kølnet ned i aftensolen.

tjeklister til sommerferien

Få tjeklister til alle ferier og glem intet!

Både til download og online brug (ingen login nødvendig)

Når du indtaster din mail vil modtage nyhedsbreve med rejsetips og rabatter - kan nemt afmeldes.

Tillykke, du har nu adgang til tjeklisterne (Tjek din mail)

Share This