Oppustelig bade- og svømmebassin

Oppustelige badebassiner – og de bedste og sjoveste svømmebassiner

Alle i familien vil ELSKE et oppusteligt svømmebassin

Sommeren er over os, og når det er varmt, så findes der ikke noget bedre end, at kunne blive kølnet ned i et badebassin eller svømmebassin.

Nogle får nedgravet store pools i haven, som de skal vedligeholde året rundt og kan nyde at svømme rundt i et par sommermåneder om året.

Men der findes også billigere og mere fleksible alternativer, som du kan købe.

De kan nemt sættes op og tages ned. Og det det gælder både svømmebassinerne og badebassinerne.

Et oppusteligt bassin er kendetegnet ved, at det er fremstillet af stærkt plastikmateriale, og så kan det pustes op med en elektrisk pumpe.

Det oppustelige bassin fås i mange størrelser, så det passer til alle – lige fra babyer, til småbørn, til teenagere og til voksne.

For alle kan nemlig få stor fornøjelse af at sidde og lege i et oppusteligt badebassin eller tage en svømmetur i et større oppusteligt svømmebassin.

Pool cover til Intex badebassin 58484

Pool betræk til intex badebassin 1.000 liter. Mål: 305 x 183 cm. 51 cm overhæng med reb.

Spiderman Badebassin 122 x 30cm

Oppusteligt Spiderman Badebassin med plads til 200L. Basinet har 3 lige store oppustelige ringe og har et medfølgende reparationslap.

Cars badebassin 749 ltr.

Oppusteligt soppebassin med sjovt Disney-tema til masser af solskinsleg i haven! To luftkamre, begge med komboventil, så du hurtigt kan puste bassinet op og tømme det for luft. Kapacitet: 749 l. Inkl. lap 262 x 175 x 56 cm Fra 6 år
TILBUD

Summer Colors badebassin 460 ltr.

Dejlig børne pool med ekstra bløde sidevægge. Samt oppustelig bund. Praktisk afløbsventil. Inklusiv reparations materiale.
TILBUD

Badebassin 749 liter

Med afløbsventil. Mål: L:262 x B:175 x H:56 cm
TILBUD

Badebassin 1.000 liter

Så er der plads til hele familien! Denne rummelige familiepool har 3 luftkamre, hvert forsynet med kombinationsventil, som gør den hurtig at puste op og tømme for luft. Poolen har en kapacitet på 1.020 liter og måler 305 x 183 x 56 cm. Inkl. 1 reparations

Bestway - Polarvenner Badebassin(53156)

Dette badebassin er perfekt til børn fra 2 år og op og lover timers underholdning i et sødt Antarktis-design. Med en størrelse på 134 x 131 x 73 cm tilbyder Polarvenner badebassinet alsidige...

Sylvanian Families - Børnehave Sandkasse Og Badebassin - 5746

Klar til en dag fyldt med sjov og leg i Sylvanian Families Børnehave Sandkasse og Badebassin? Dette fantastiske sæt indeholder: En stor sandkasse - perfekt til at bygge sandslotte og grave huller....

Intex - Badebassin - Wet Set Collection - Citron

Denne citrongule børnepool er den perfekte måde at holde dine små afkølet på en varm sommerdag. Den er nem at puste op og tømme, og den kompakte størrelse gør den nem at opbevare, når den...

Filibabba - Badebassin - Alfie - Regnbuefarvet Konfetti - 80 Cm

Filibaba's lille badebassin er perfekt til de små, der trænger til at blive kølet ned på varme sommerdage. Den bløde, oppustelige bund føles rar for de små fusser og gør poolen ekstra...

Filibabba - Badebassin - Alfie - Regnbuefarvet Konfetti - 150 Cm

Skab din egen regnbue - hvis du mangler en smule glimmer for at komme i den rigtige sommerstemning, er vores glimmer-pool det perfekte valg. Fillibaba's pool med guldglimmer begejstrer såvel...

Filibabba - Badebassin - Alfie - First Swim - 80 Cm

Filibaba's lille badebassin er perfekt til de små, der trænger til at blive kølet ned på varme sommerdage. Den bløde, oppustelige bund føles rar for de små fusser og gør poolen ekstra...
Indlæs flere

Skal du også have noget til de voksne, når nu ungerne skal pjaske rundt i deres nye badebassin? Så kan det klart anbefales, at få en oppustelig spa!

Du kan se de bedste oppustelig spa fra mSpa her.

Stor fleksibilitet med et badebasssin

Et oppusteligt bassin – især de store svømmebassiner – kræver nogen plads. Men én af fordelene ved et oppusteligt svømmebassin er jo, at det er nemt og fleksibelt at sætte op. Du pumper det op og fylder det med vand, når du skal bruge det, og så pakker du det ned og lægger det væk, når vejret ikke længere er til leg i vand og svømmeture udendørs. Det sammen gælder et mindre oppustelig badebassin. Den elektriske pumpe, som du bruger til at puste det op, kan du købe separat, og du kan også få et cover, som du kan lægge over bassinet i sommerperioden, så der ikke kommer snavs og blade i vandet. Det er nemlig heller ikke hver dag, bassinet skal tømmes og fyldes med rent vand igen, så det er smart at kunne tildække det.

Oppustelige badebassiner og sikkerhed

Man kan sige, at sikkerheden generelt er god, når det handler om badebassiner. De er fremstillet i stærkt plastikmateriale, og som regel er bunden skridsidder, så man ikke glider rundt. Kanterne er – fordi de er oppustelige – dejligt bløde, så man kan læne sig op ad dem, når man sidder i bassinet. Hvis børnene leger lidt vildt, kan de ikke komme til at slå sig mod kanterne, hvilket er en god ting. Man skal dog altid huske at holde opsyn med børn i vand. De må aldrig bade alene – heller ikke i et badebassin. Men de vil helt sikkert få stor fornøjelse af at kunne sidde og lege og pjaske i vandet, samtidig med at det er dejligt for dem at få kølnet kroppen lidt ned, når nu vejret er så varmt.

Leg i oppustelig badebassin

Bassiner til børn fås i mange størrelser, så først skal du finde ud af, hvor mange børn der cirka skal kunne sidde i det af gangen. Dernæst findes der et væld af sjove og søde designs og farver. Du kan vælge et traditionelt rundt eller firkantet badebassin, men du kan også vælge ét, som ligner en flamingo, et piratskib eller en løve. Du kan vælge alt efter, om det skal være til drenge eller piger eller begge dele, og om det skal være med ’seje’ motiver eller ’søde’ motiver til dit barn. Det afhænger selvfølgelig også lidt af barnets alder.

Både børn og voksne skal generelt passe på med ikke at få for meget sol, og det kan man nemt komme til, hvis befinder sig nær vand eller sidder i vand. Du kan derfor få et oppusteligt badebassin til små børn, som der er tag over, så barnet ikke får solen direkte ned i hovedet, og der findes også modeller, hvor der er en plasticskærm, som skærmer børn mod solen, når de sidder i bassinet. Husk også at smøre børnene ind solcreme eller giv dem en T-shirt på, når de sidder i vandet. Det gør ikke noget, at den bliver våd. Hellere det, end at barnet bliver solskoldet. Du kan læse mere om valg af de bedste solcreme her.

Kriterier for køb af oppusteligt badebassin

Har du ikke allerede sådan et oppusteligt badebassin derhjemme, så kan du sagtens nå at købe det nu og få glæde af det resten af sommeren. Der findes mange butikker – også online – som forhandler oppustelige badebassiner og svømmebassiner, og du kan helt sikkert finde nogle gode tilbud, fordi der er så mange at vælge imellem. Du kan f.eks. anvende pricerunner.com til at finde den billigste pris på netop det bassin, du gerne vil have. Men først skal du jo beslutte dig for, hvilken model det skal være. Der er flere kriterier, du kan vælge ud fra. Hvem skal bruge det oppustelige bassin? Er det dine børn eller dig selv og andre voksne? Det er vigtigt, når du vælger en bassin til et barn, at det passer til barnets alder af sikkerhedsmæssige årsager.

Hygge for voksne i oppustelig svømmebassin

Hvis du er på udkig efter et oppusteligt badebassin til dig selv, så er der bestemt også mange muligheder at vælge imellem. Før du køber det, skal du lige have afklaret, hvor stort det skal være, og hvad det skal anvendes til. Er det kun dig og eventuelt din partner, som skal sidde eller ligge i det og slappe af eller nyde et glas vin og den varme sommersol?

Eller skal det være stort nok til, at du også kan invitere vennerne på besøg til grillaften, og samtidig kan de sætte sig i dit badebassin med et glas vin eller en øl og have en hyggelig aften? Eller vil du hellere have et stort oppusteligt svømmebassin, som du kan tage en svømmetur i sammen med familie og venner? Det er superlækkert, at man kan tage en svømmetur om aftenen, når man har fri fra arbejde. Det er selvfølgelig også oplagt at svømme i weekenderne og sommerferien, hvor man har rigtig god tid til at nyde det.

Giv ungerne og dig selv en hyggeferie i Danmark

Med et oppusteligt svømmebassin i haven kan du få masser af dejlige og afslappende oplevelser hele sommeren. Du behøver faktisk slet ikke at flyve sydpå for at ligge i en pool. Du kan vælge at holde sommerferien hjemme i stedet for og nyde dit eget oppustelige badebassin. Og så kan du bruge resten af tiden på at køre rundt i det danske sommerland, som også byder på mange dejlige oplevelser både for singler, par og familier. Og når du – og din familie – kommer svedige hjem efter en hel dags oplevelser, jamen, så er der jo ikke noget skønnere end lige at hoppe i det oppustelige badebassin, som står ude i haven og blive kølnet ned i aftensolen.

Skulle ungerne gerne vil have noget sjovere og lidt “vildere”, så kan jeg anbefale at du kigger på en oppustelig vandrutsjebane. Det er faktisk helt muligt, at købe en stor og sjov vandrutsjebane, som man kan bruge i haven.