STORE BADEDYR

alle sommerens hit samlet her

De er her allesammen – de kæmpe store seje badedyr

Badedyr er et must, når turen går til vandet. Uanset om det er stranden eller poolen, er der altid basis for en masse sjove timer med de oppustelige badedyr.

Og så er de skide sjove 😁

Og det er ikke kun børn, der har har glæde af at tumle rundt i vandet på et badedyr.

De kommer i alle størrelser, former og farver, og nogle har endda plads til både børn og voksne.

Så gå på jagt efter det dyr, der gør jeres næste tur til stranden eller poolen til en sikker succes.

Og de behøver heller ikke være dyre. De kommer også i andre former og figurer, og der findes således badedyr, der er udformet som pizzaer, chipsposer og cupcakes.

Med andre ord, der er noget for enhver smag, som både børn, voksne og barnlige sjæle kan lege og hygge sig med.

Her kigger vi lidt på de forskellige muligheder, der findes for at gøre turen til stranden eller poolen ekstra sjov og fornøjelig.

De mest populære MAD-badedyr

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

De mest populære JUMBO XL badedyr!

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

De mest populære LUKSUS-badedyr

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

De mest populære ENHJØRNING-badedyr

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

De mest populære FLAMINGO-badedyr

Bestway Minnie oppustelig flamingo 173x170cm


Læs mere her

Bestway Oppustelig flamingo 127x127cm


Læs mere her

Endnu flere sjove badedyr til dig…

Bestway Dæk sort ø91cm


Læs mere her

Bestway Minnie oppustelig tukan 207x150cm


Læs mere her

Bestway Oppustelig alligator 193x94cm


Læs mere her

Bestway Oppustelig haj 183x102cm


Læs mere her

Bestway Oppustelig kobra 180x146cm


Læs mere her

Bestway Oppustelig krokodille 152x71cm


Læs mere her

Bestway Oppustelig rumskib 136x135cm


Læs mere her

Bestway Oppustelig spækhugger 203x102cm


Læs mere her

Bestway Oppustelig svane 169x169cm


Læs mere her

Bestway Oppustelig tukan 173x91cm


Læs mere her

Bestway Oppustelig zebra med LED lys 254x142cm


Læs mere her

Sikkerhed

Hold dine børn og kære sikre ved vandet
Læs hvordan her

Badedyr til stranden

Der findes ikke meget bedre end en dejlig solskinsdag ved stranden sammen med hele familien. Og en tur i vandet bliver kun bedre, hvis man har selskab af et badedyr. De findes i et utal af varianter, som børnene vil frydes over – og som kan bruges igen og igen. Sørg for at kigge efter et solidt materiale, som ligger godt i vandet, og du kan overveje at kigge efter et, der har håndtag at gribe fat i, hvis der er bølger. Der findes sågar eksempler, som kan rumme en hel familie – og som samtidig er noget billigere end en båd!

Husk dog altid på at holde godt øje med både børn og oppustelige dyr ved stranden, da de kan risikere at drive til havs i tilfælde af fralandsvind – både med og uden mennesker i…

Oppustelig Flåde - Bestway Lazy Dayz

Hvis du nogensinde har drømt om at have din egen ø, du kunne invitere alle dine venner til, har du her en overkommelig løsning i form af en oppustelig variant. Med plads til op til 4 personer er denne badeflåde som skabt til sommerens dejligste hængeri.

Oppusteligt Frisbee-spil - Bestway

Træn kastearmen og indstil sigtet, for i år venter der spændende udfordringer, når vi tager frisbeekastning til et helt nyt niveau! Kast discen gennem ringe i forskellige størrelser og saml flest point for at tage sejren hjem i dette sjove spil for hele f

Oppusteligt Vandland - Bestway H2OGO! Super Speedway

Sommerfri, ferier og solrige dage - livet spiller! Gør hver dag til et spændende eventyr med dit eget fantastiske vandland, der byder på rutsjebaner, vandkrig og basketballkampe - hjemme i din egen have.

Oppustelig Flåde - Bestway Sun Soaker

Leder du efter sommerens bedste sted at slappe af? Indstil søgningen. Den store og oppustelige flåde Sun Soaker fra Bestway har plads til op til fire personer og tilbyder behagelig afslapning på dovne sommerdage!

Gigantisk Oppustelig Enhjørning Vandsprinkler

Lad dette oppustelige majestætiske væsen tilbyde både dig og græsplænen et kølende brusebad i sommervarmen! Vores Unicorn Vandsprinkler er næsten to meter høj og sprøjter vand ud af sit legendariske horn! Enhjørningen kobles til din almindelige vandslange

Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane

Splash! Med en oppustelig vandrutsjebane til poolen, bliver hver dag et fartfyldt poolparty! Rutsjebanen er ca. en meter høj fra jorden, kobles til din haveslange og sprøjter vand for at opnå det bedste glid. Indbygget trappe og håndtag på bagsiden. Maks.

Oppustelig Vandpark - Bestway Splash Water Zone

Forvandl dit sædvanlige, kedelige havestykke til en stor og sej vandpark med den sjove Splash Water Zone fra Bestway! Her får du hoppeborg, oppustelig pool og vandrutsjebane i et. Perfekt til mange timers sjov vandleg om sommeren!

Oppusteligt Vandland - Bestway H2OGO! Splash Course

Hvad skal der egentlig til, for at et vandland skal være perfekt? Vi mener, at opskriften er svimlende vandrutsjebaner, en afkølende pool, udfordrende forhindringsbane og vand, som sprøjter overalt. Dette oppustelige vandland er udstyret med alt, hvad du

Isoleret Oppusteligt Liggeunderlag - Outlust

Jorden er måske kold og ubekvem, men med et liggeunderlag, som både er isoleret og oppusteligt, sikrer du din skønhedssøvn! Dette kompakte liggeunderlag med lav vægt er lige dejligt, uanset om du skal på på vandring, camping eller festival.

Oppustelig Kajak - Bestway Hydro-Force Ventura K1

Når eventyret på søen venter, passer den ensædede og oppustelige kajak Bestway Hydro-Force Ventura K1 perfekt. Kajakken er stabil i vandet, samtidig med at den er let at transportere og nem at pumpe op. Udrustet med justerbart sæde, aluminiumsåre og alt a

Oppustelig Kajak - Tosædet - Bestway Hydro-Force Ventura X2

Trang til eventyr? Bestway Hydro-Force Ventura X2 er en to-sæders oppustelig kajak, der er stabil i vandet, samtidig med at den er let at bære og let at puste op. Udstyret med justerbare sæder, aluminiumsårer og alt andet, du har brug for.

Oppustelig LED-siddepuf - Intex

Skab maksimal hyggestemning til sommeraftenen med en puf med behagelig belysning, som desuden passer lige så godt som stemningsfuld poolbelysning eller som lysende fodskammel til trætte sommerfødder!
Indlæs flere

Badedyr til haven

Når I er hjemme, skal I ikke tænke så meget på at tage hensyn til andre, og har I jeres egen pool i haven, kan I overveje at investere i en oppustelig liggestol, så du kan ligge i fred og ro og flyde rundt, imens du læser en bog og får noget koldt at drikke. Når det kommer til pools i haven, er der også frit slag i forhold til størrelse, og i princippet kan I bare fylde poolen op med dyr, så de mindste får en flydende zoologisk have med alle deres yndlingsdyr.

For de helt små er der også garanti for smil og latter, når de får et badedyr med i bade- eller soppebassinet. Og der findes heldigvis også et stort udvalg af sjove, farvestrålende badedyr for de små poder.

Badedyr til poolen

Mange børn har deres favoritdyr, og selvfølgelig skal de også med i poolen. Der findes et hav af forskellige typer – lige fra de klassiske små badeænder til store farlige hajer, som man kan skræmme sine søskende med. Er I ved poolen, er det en god idé at kigge på badedyr, som ikke hører til i de allerstørste kategorier, da der kan være mange mennesker samlet på lidt plads. De kommer heldigvis i mange forskellige størrelser, og du kan være sikker på at finde et til poolen, som både vil skabe masser af glæde og opmærksomhed blandt de øvrige badegæster.

Flamingoen – badedyret over dem alle!

Et af de helt store hit blandt både børn og voksne i 2018 har været de lyserøde flamingo badedyr, som denne sommer pludselig optrådte overalt på Instagram og andre sociale medier, hvor folk havde lagt billeder op af dem selv i selskab med et flamingo badedyr. De populære oppustelige lyserøde fugle kommer i masser af forskellige størrelser og i mange forskellige varianter – lige fra de helt små nuttede til badebassinet til de meget store flamingo-flydeøer med plads til flere personer på én gang. Tager du sådan én med til vandet næste gang, vil det helt sikkert skabe misundelse hos alle de andre badegæster!

Badedyr er populære som aldrig før, og der kommer hele tiden nye sjove designs og måder at bruge dem på. Vi holder altid øje med den nyeste udvikling – og ønsker dig god fornøjelse med din næste tur til vandet – uanset om du vælger at svømme rundt med en flamingo, en krokodille, en chipspose, en donut eller en af de mange andre varianter.

Tjek lige den her ud!

Swim Essentials Flamingo Badedyr - XXL

SWIM ESSENTIALS FLAMINGO BADEDYR  Dette oppustelig badedyr forestiller en flamingo. Den flotte Swim Essentials flamingo badedyr er pink og har leopard aftegninger på "kroppen". På siden af dens hals, har den håndtag. Det er et sjovt badedyr til pool, da

Oppustelig Flåde - Bestway Lazy Dayz

Hvis du nogensinde har drømt om at have din egen ø, du kunne invitere alle dine venner til, har du her en overkommelig løsning i form af en oppustelig variant. Med plads til op til 4 personer er denne badeflåde som skabt til sommerens dejligste hængeri.

Oppusteligt Frisbee-spil - Bestway

Træn kastearmen og indstil sigtet, for i år venter der spændende udfordringer, når vi tager frisbeekastning til et helt nyt niveau! Kast discen gennem ringe i forskellige størrelser og saml flest point for at tage sejren hjem i dette sjove spil for hele f

Oppusteligt Vandland - Bestway H2OGO! Super Speedway

Sommerfri, ferier og solrige dage - livet spiller! Gør hver dag til et spændende eventyr med dit eget fantastiske vandland, der byder på rutsjebaner, vandkrig og basketballkampe - hjemme i din egen have.

Oppustelig Flåde - Bestway Sun Soaker

Leder du efter sommerens bedste sted at slappe af? Indstil søgningen. Den store og oppustelige flåde Sun Soaker fra Bestway har plads til op til fire personer og tilbyder behagelig afslapning på dovne sommerdage!

Gigantisk Oppustelig Enhjørning Vandsprinkler

Lad dette oppustelige majestætiske væsen tilbyde både dig og græsplænen et kølende brusebad i sommervarmen! Vores Unicorn Vandsprinkler er næsten to meter høj og sprøjter vand ud af sit legendariske horn! Enhjørningen kobles til din almindelige vandslange

Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane

Splash! Med en oppustelig vandrutsjebane til poolen, bliver hver dag et fartfyldt poolparty! Rutsjebanen er ca. en meter høj fra jorden, kobles til din haveslange og sprøjter vand for at opnå det bedste glid. Indbygget trappe og håndtag på bagsiden. Maks.

Oppustelig Vandpark - Bestway Splash Water Zone

Forvandl dit sædvanlige, kedelige havestykke til en stor og sej vandpark med den sjove Splash Water Zone fra Bestway! Her får du hoppeborg, oppustelig pool og vandrutsjebane i et. Perfekt til mange timers sjov vandleg om sommeren!

Oppusteligt Vandland - Bestway H2OGO! Splash Course

Hvad skal der egentlig til, for at et vandland skal være perfekt? Vi mener, at opskriften er svimlende vandrutsjebaner, en afkølende pool, udfordrende forhindringsbane og vand, som sprøjter overalt. Dette oppustelige vandland er udstyret med alt, hvad du

Isoleret Oppusteligt Liggeunderlag - Outlust

Jorden er måske kold og ubekvem, men med et liggeunderlag, som både er isoleret og oppusteligt, sikrer du din skønhedssøvn! Dette kompakte liggeunderlag med lav vægt er lige dejligt, uanset om du skal på på vandring, camping eller festival.

Oppustelig Kajak - Bestway Hydro-Force Ventura K1

Når eventyret på søen venter, passer den ensædede og oppustelige kajak Bestway Hydro-Force Ventura K1 perfekt. Kajakken er stabil i vandet, samtidig med at den er let at transportere og nem at pumpe op. Udrustet med justerbart sæde, aluminiumsåre og alt a

Oppustelig Kajak - Tosædet - Bestway Hydro-Force Ventura X2

Trang til eventyr? Bestway Hydro-Force Ventura X2 er en to-sæders oppustelig kajak, der er stabil i vandet, samtidig med at den er let at bære og let at puste op. Udstyret med justerbare sæder, aluminiumsårer og alt andet, du har brug for.

Oppustelig LED-siddepuf - Intex

Skab maksimal hyggestemning til sommeraftenen med en puf med behagelig belysning, som desuden passer lige så godt som stemningsfuld poolbelysning eller som lysende fodskammel til trætte sommerfødder!
Indlæs flere

Baderinge, badedyr, svømmetrænere og svømmesæder gør badning sjovt fra starten

Badedyr er et hit, når turen går til stranden eller til poolen. De findes i alverdens udformninger, farver og størrelser til både børn og voksne.

Men der er også lavet en masse svømme- og badeudstyr til de allermindste. Så de helt små og nybegynderne kan få en både sjov og sikker start på vandlegen.

Alt fra svømmesæder, baderinge og svømmetrænere kan du bruge, når du vil gøre det bedste for dine helt små børn.

Festlige badedyr til dejlige sommerdage

Badedyr er utroligt populære i poolen og ved stranden, og man ser dem overalt i alle mulige former, farver og størrelser. Det er et alletiders stykke legetøj for børn, som de kan lege med og ligge eller sidde på i vandet. Med et badedyr kan man både flyde rundt, og man man ride på bølgerne, hvis man er ved stranden. Helt små børn kan sagtens lege med badedyr ved poolen, i et badebassin eller ved stranden, hvis bare de er under opsyn af en voksen. Badedyr har desuden den fordel, at de er nemme at opbevare, fordi de stort set ingenting fylder, når de er pakket sammen. Man kan medbringe dem ved poolen og ved stranden, hvor man nemt kan puste dem op enten med munden eller med en pumpe. Der er til mange timers sjov og leg, og for børnene giver det også noget adspredelse at have et sjovt, oppusteligt dyr med i stedet for, at børnene blot skal svømme rundt i vandet. Det giver mulighed for at lege forskellige lege – alene eller sammen med andre børn.

Mange sjove og skønne designs af oppustelige dyr

De farverige, oppustelige dyr fås i mange forskellige størrelser og skønne, sjove designs. De kan være designet som en badeand, flamingo, løve, kat, hund, panda m.m., og fordi de fås i så mange forskellige størrelser og varianter, så henvender de sig til babyer og børn i alle aldre. Der skal selvfølgelig altid være en voksen til stede ved poolen eller stranden, når børnene svømmer og leger i vandet.

Badedyr til voksne

Mange forbinder badedyr med at være legetøj til børn. Men faktisk findes der mange badedyr, som også henvender sig til voksne. Så, hvis man har en pool i haven eller skal på en dejlig ferie sydpå, er det bestemt en mulighed at medbringe et stort badedyr til voksne. Store badedyr fås i mange sjove og cool designs, og der er noget for enhver smag.

Inviter kæresten eller vennerne til at dase i solenpå en badeø i poolen

Man kan eksempelvis få store badedyr, der er designet som et panda-ansigt, hvorpå man kan ligge udstrakt og flyde rundt i poolen eller i vandkanten ved stranden. Mange badedyr for voksne er så store, at der er plads til, at man også kan invitere kæresten eller en ven eller veninde til at ligge med på badedyret, og så kan man sammen ligge og dase i solen, imens badedyret vugger jer blidt. Modeller til voksne fås også som f.eks. en stor flamingo, en vandmelon eller en avokado, og dermed kan man vælge præcis det design, som man synes passer bedst til én.

Sjove venne-ferier

Hvis I er flere venner, som tager på ferie sammen, så kan I eksempelvis medbringe et stort badedyr, der er formet som en pizza. Pizzaen er opdelt i slices, hvorpå der kan ligge en enkelt person. Dermed kan I ligge 6-8 venner på en pizza og nyde solen, og I behøver ikke at kæmpe om, hvem der nu skal ligge på badedyret, for der er plads nok til alle. Dermed får I en endnu sjovere og festligere ferie sammen.

Pool-party og beach-party

Store badedyr er også ideelle, hvis der skal afholdes et pool-party eller beach-party. Her kan man medbringe sjove og festlige badedyr, der er designet som f.eks. en ananas, en vandmelon, en øl eller en festlig flamingo. De store badedyr vil helt sikkert være populære til festen og være med til at peppe stemningen op. Badedyr for voksne er sjov underholdning, og man kan også ligge og slappe af på dem, imens man nyder en drink sammen med de andre gæster.

Find en god pumpe

Når badedyret skal pustes op, så er det hårdt arbejde, hvis du selv skal puste det op med dine lungers kraft. Derfor er det en fordel at købe en pumpe i stedet for. Især hvis du regner med at skulle bruge et eller flere badedyr henover sommeren, så kan det godt være, at de skal pumpes op flere gange. Du kan vælge mellem flere typer af pumper. En elektrisk pumpe sætter du strøm til, hvilket er en fordel, hvis du f.eks. puster badedyret op hjemme i huset eller ferielejligheden, hvor du har adgang til en stikkontakt. Hvis du befinder dig på stranden, så er det en fordel med en fodpumpe eller håndpumpe. Det er en temperamentssag, hvilken model du foretrækker, men du skal selvfølgelig vælge pumpe efter dine specifikke behov. Du finder et stort udvalg af pumper online i webshops, og du kan ofte finde gode tilbud og få pumpen direkte leveret med posten.

Se et udvalg af forskellige pumper her.

Opbevaring af badedyret

Når dit badedyr ikke er i brug, så kan det nemt foldes sammen, og så fylder det ingenting. Du skal huske at rengøre dit badedyr og skylle sand eller klorvand af og lade det tørre helt, før du pakker det sammen. Så holder det i længere tid, og du kan dermed få glæde af det i flere sæsoner.

Hvordan vælger man det rigtige badedyr?

Når man skal vælge det helt rigtige badedyr til sit barn eller sig selv, så er der flere kriterier man kan vælge ud fra. Man kan vælge, om det skal være et sjovt eller cool design. Man kan med fordel vælge en model, der er fremstillet i slidstærkt materiale, hvis man gerne vil have glæde af sit badedyr i flere sæsoner. Nogle modeller egner sig bedst til at ligge at flyde på, imens andre typer af badedyr er nemme at sidde på, svømme med eller lege med. Så man skal beslutte sig for, hvad man mest skal bruge sit badedyr til. Man kan også se på komforten, når man vælger badedyr, for nogle modeller er fremstillet i et blødere plasticmateriale end andre. Pris og kvalitet hænger som regel sammen, når man vælger badedyr, og hvis man køber en dyrere model, så er der en god sandsynlighed for, at den holder længere, end hvis man vælger en billigere model.