Store badedyr til børn og barnlige sjæle

Kæmpe store badedyr

Badedyr er et must, når turen går til vandet. Uanset om det er stranden eller poolen, er der altid basis for en masse sjove timer med de oppustelige badedyr.

Og så er de skide sjove 😁

Og det er ikke blot børn, der har har glæde af at tumle rundt i vandet på et badedyr. De kommer i alle størrelser, former og farver, og nogle har endda plads til både børn og voksne.

Så gå på jagt efter det dyr, der gør jeres næste tur til stranden eller poolen til en sikker succes. Og badedyr behøver heller ikke være dyre. De kommer også i andre former og figurer, og der findes således badedyr, der er udformet som pizzaer, chipsposer og cupcakes. Med andre ord noget for enhver smag, som både børn, voksne og barnlige sjæle kan lege og hygge sig med.

Her kigger vi lidt på de forskellige muligheder, der findes for at gøre turen til stranden eller poolen ekstra sjov og fornøjelig.

Sikkerhed

Hold dine børn og kære sikre ved vandet
Læs hvordan her

Badedyr til stranden

Der findes ikke meget bedre end en dejlig solskinsdag ved stranden sammen med hele familien. Og en tur i vandet bliver kun bedre, hvis man har selskab af et badedyr. De findes i et utal af varianter, som børnene vil frydes over – og som kan bruges igen og igen. Sørg for at kigge efter et solidt materiale, som ligger godt i vandet, og du kan overveje at kigge efter et, der har håndtag at gribe fat i, hvis der er bølger. Der findes sågar eksempler på badedyr, som kan rumme en hel familie – og som samtidig er noget billigere end en båd!

Husk dog altid på at holde godt øje med både børn og oppustelige dyr ved stranden, da de kan risikere at drive til havs i tilfælde af fralandsvind – både med og uden mennesker i…

Badedyr til poolen

Mange børn har deres favoritdyr, og selvfølgelig skal de også med i poolen. Der findes et hav af forskellige typer – lige fra de klassiske små badeænder til store farlige hajer, som man kan skræmme sine søskende med. Er I ved poolen, er det en god idé at kigge på badedyr, som ikke hører til i de allerstørste kategorier, da der kan være mange mennesker samlet på lidt plads. De kommer heldigvis i mange forskellige størrelser, og du kan være sikker på at finde et til poolen, som både vil skabe masser af glæde og opmærksomhed blandt de øvrige badegæster.

Flamingoen – badedyret over dem alle!

Et af de helt store hit blandt både børn og voksne i 2018 har været de lyserøde flamingo badedyr, som denne sommer pludselig optrådte overalt på Instagram og andre sociale medier, hvor folk havde lagt billeder op af dem selv i selskab med et flamingo badedyr. De populære oppustelige lyserøde fugle kommer i masser af forskellige størrelser og i mange forskellige varianter – lige fra de helt små nuttede til badebassinet til de meget store flamingo-flydeøer med plads til flere personer på én gang. Tager du sådan én med til vandet næste gang, vil det helt sikkert skabe misundelse hos alle de andre badegæster!

Badedyr er populære som aldrig før, og der kommer hele tiden nye sjove designs og måder at bruge dem på. Vi holder altid øje med den nyeste udvikling – og ønsker dig god fornøjelse med din næste tur til vandet – uanset om du vælger at svømme rundt med en flamingo, en krokodille, en chipspose, en donut eller en af de mange andre varianter.

Badedyr til haven

Når I er hjemme, skal I ikke tænke så meget på at tage hensyn til andre, og har I jeres egen pool i haven, kan I overveje at investere i en oppustelig liggestol, så du kan ligge i fred og ro og flyde rundt, imens du læser en bog og får noget koldt at drikke. Når det kommer til pools i haven, er der også frit slag i forhold til størrelse, og i princippet kan I bare fylde poolen op med dyr, så de mindste får en flydende zoologisk have med alle deres yndlingsdyr.

For de helt små er der også garanti for smil og latter, når de får et badedyr med i bade- eller soppebassinet. Og der findes heldigvis også et stort udvalg af sjove, farvestrålende badedyr for de små poder.

Baderinge, badedyr, svømmetrænere og svømmesæder gør badning sjovt fra starten

Badedyr er et hit, når turen går til stranden eller til poolen. De findes i alverdens udformninger, farver og størrelser til både børn og voksne.

Men der er også lavet en masse svømme- og badeudstyr til de allermindste. Så de helt små og nybegynderne kan få en både sjov og sikker start på vandlegen.

Alt fra svømmesæder, baderinge og svømmetrænere kan du bruge, når du vil gøre det bedste for dine helt små børn.