Oppustelig spa – Test af de bedste udendørs spabade

En luksus du tidligere kun kunne drømme om

Oppustelig spa og pools har fået prisen ned og kvaliteten op

Det er meget populært blandt danskere, at tage på spa-ferie til skønne hoteller især i Tyskland, hvor der er en lang tradition for denne form for wellness.

Men hvad med at få adgang til spa eller pool hele året, hjemme på adressen – og det uden, at du skal grave ud til en pool i haven eller lave andre permanente installationer? Eller få flået kreditkortet i stykker.

Med en oppustelig spa eller en oppustelig pool, kan du få den herlige spa-oplevelse derhjemme, og så er det jo bare om at komme i gang med at nyde livet, hvad enten du bader alene, sammen med familien eller med gode venner.

Testvinderen!

MSpa Premium Camaro Spabad XL

Abilica


Læs mere her

MSpa Premium Camaro XL er en fortjent testvinder. Den er suveræn bedst i test af oppustelige spa i Norge sidste år.

Det er uden tvivl toppen af toppen inden for oppustelige spa!

Kvaliteten er i absolut top. Materialet emmer af kvalitet og man kan tydeligt se, at den ikke er købt i et byggemarked, og er lavet til at kunne bruges i årevis, ofte og hele året rundt – en oppustelig spa til 6 personer.

Med den indbyggede Ozone generator holdes vandet 50 gange mere rent end med klor. Også dette er en stor tunge på vægtskålen for, at blive testvinder.

Det mest populære spabad!

MSpa Delight Alpine Spabad XL

Abilica


Læs mere her

Den bedst sælgende og mest populære er MSpa Alpine XL.

Endnu en spa fra MSpa med kvaliteten i top.

MSpa Delight Alpine XL er meget populær blandt køberne, da den har en god blanding af størrelse, funktioner, kvalitet og en pris, som de fleste vil investere i ren luksus, hjemlig hygge og ren forkælelse til hele familien.

Der kan nemt være 4 voksne og 2 børn i Delight Alpine XL, hvilket selvfølgelig også er afgørende for populariteten og valget af dette boblebad.

Andre populære valg blandt køberne

MSpa dominerer billedet for de meste populære oppustelige spabad. Det ses tydeligt hvorfor, så snart man får den sat op i haven. Kvaliteten af materialerne, spabadets finish og holdbarhed.

MSpa Comfort Bergen Spabad 4 personer


Læs mere her

MSpa Comfort Bergen Spabad 6 personer


Læs mere her

MSpa Comfort Tekapo spabad 4 personer


Læs mere her

MSpa Comfort Tekapo spabad 6 personer


Læs mere her

MSpa Comfort Bergen Spabad 4 personer


Læs mere her

MSpa Comfort Bergen Spabad 6 personer


Læs mere her

MSpa Comfort Tekapo spabad 4 personer


Læs mere her

MSpa Comfort Tekapo spabad 6 personer


Læs mere her

Derfor er MSpa oppustelige spa bedst i test

Det er ikke så underligt, at MSpa’s bade er så populære og viser sig som bedst i test flere gange. De er super fine og lavet til de badende, som gerne vil have en lækker kvalitet og have noget som bare holder i årevis.

Udover deres spabad til 6 personer, så er MSpa spækket med detaljer

De mange små lækre detaljer fra MSpa er med til at gøre dem til bedst i test.

  • MSpa renser vandet bedre end de fleste med Ozone antibakteriel rensesystem
  • Antibakteriel PVC
  • CE og TÜV godkendt
  • Et godt beskyttelseslåg til at holde på varmen
  • Lås, så den er børnevenlig
  • Varmer vandt hurtigt op til 40 grader
  • Fjernbetjening
  • Antifrostsikring
  • Markedets laveste støjniveau

Omkrans til oppustelig spabad

Vil du give dit spabad et ekstra lækkert look i haven og noget ekstra komfort og funktionalitet, så skal du helt sikkert have en omkrans til din spa.

Omkranse er ofte lavet af polyrattan og pulverlakeret stål. Polyrattan holder sig godt i al slags vejr og kan med en lille smule vedligehold holde sig året rundt. Polyrattan er en form for blød plastik, som blødt at sidde på og ser ganske fint og naturligt ud.

De mere eksklusive omkranse til spabade har trin op til spabadet lavet i det tropiske eukalyptus træ. Det giver et flot naturligt udtryk og pynter på enhver omkrans.

vidaXL omkrans til spabad 268x268x55 cm polyrattan grå


Læs mere her

vidaXL omkrans til spabad polyrattan grå


Læs mere her

vidaXL omkrans til spabad polyrattan grå


Læs mere her

vidaXL omkrans til spabad rattan


Læs mere her

vidaXL omkrans til spabad rattan


Læs mere her

Er det oppustelige spabad testet for klor og UV-stråling?

Når du køber et oppustelig spabad, er det vigtigt at kontrollere, om produktet er testet for klor og UV-stråling, så du ikke risikerer, at materialet mørner og bliver svagt.

Et godt udendørs spabad skal kunne holde til, at det står ude i længere tid og i vind og vej. Det er MSpa blandet andre helt klar til. Materialet er af høj kvalitet og gennemtestet år efter år.

Flere valgmuligheder når du køber en oppustelig spa eller pool

Der er flere muligheder at vælge imellem, hvis I overvejer at købe et oppusteligt spa. Fælles er, at de alle har spa-funktionen med dyser, så I kan sidde i det varme vand og få en skøn massage.

Nogle er forsynet med fast væg, mens væggen er en integreret del af det oppustelige spa i andre modeller.

Det er vigtigt, når I står i overvejelsen om at investere i et oppusteligt spa, at I vælger en model, der for eksempel er CE-mærket. Det vil sige, at produktet opfylder en række tekniske krav og samtidig er testet for diverse sikkerhedsfunktioner og andet.

Husk at tænke på miljøet

Hvis I interesserer jer for miljøet, er det vigtigt også at tænke ind, hvorledes I engang skal komme af med spa’et, når det på et tidspunkt ikke kan anvendes længere. Kan de enkelte materialer deles ordentligt, så de kan genbruges til ny plast, nye metaller og andet? Det handler i sidste ende om bæredygtighed. Denne del af et produkt, uanset om det er et stort og teknisk avanceret produkt som en oppustelig spa, eller et lille stykke legetøj til børnene, får stadig større betydning for, hvordan vi vurderer et givet produkt. Til vurderingen af hvor spa’et hører hjemme på miljøskalaen, hører også en vurdering af, hvad det bruger af strøm til dyser m.v. Det er ikke ubetydeligt, om der er tænkt energibesparelser ind fra producentens side, eller om det ikke har været en parameter i designet af spa’et.

Oppustelig spa er det ny vildmarksbad

En del mennesker har de senere år investeret i flotte vildmarksbade af træ, med indbygget varmekilde i form af en træfyret ovn. Og de har i sandhed fået øjnene op for, hvor skønt det er at sidde i det varme vand ude i haven – hvad enten det er vinter med klart frostvejr eller en tidlig sommermorgen, hvor man kan følge dagens begyndelse fra badet.

Et oppusteligt spa eller en oppustelig pool giver den samme følelse og oplevelse, men er et knap så omstændeligt projekt. Faktisk er det nemt at komme i gang med livsnydelsen, når man investerer i en oppustelig pool eller oppusteligt spa.

Vedligehold de danske bade-traditioner med en oppustelig spa hjemme hos dig selv

Investerer du i et oppustelig hottub, har du muligheden for at føre den stolte, gamle badetradition over i dit moderne, travle liv.

Hvad enten du vælger dyrt eller økonomisk, er der gode muligheder for at finde den spa-løsning, som imødekommer dine og din families behov, og hvad kan være bedre end at invitere vennerne over til en seance i det varme vand?

Når dette er sagt, så er det at have en stor eller mindre, oppustelig pool i haven en god måde at lære dine børn at omgås vand. Danmark er en vand-nation, og intetsteds i landet er der mere end 50 km til et hav. Derfor lærer de fleste fra barnsben at omgås havet, og for at vedligeholde kunsten at svømme, kan en oppustelig pool være et rigtigt godt redskab. Her man kan tumle omkring i ro og fred uden stor risiko, og børn, der har lært at svømme i skolen, kan bevare deres glæde ved vandet. Det kræver selvfølgelig, at du vælger en oppustelig pool af en vis størrelse, men mon ikke også at det er det, der sker, når I ser, hvad muligheder markedet reelt byder på. Vi kan i hvert fald kun anbefale, at I tænker i retning af en oppustelig pool eller et oppusteligt spa, hvis I gerne vil byde jer selv og jeres børn på gode oplevelser året rundt.

Spa-kulturen

Når oppustelige spabadekar og oppustelige pools er blevet så populære, skyldes det ikke alene, at det er en økonomisk overkommelig måde at få skabt sig et bade- og udeliv hjemme i haven. Det skyldes også, at vi dermed knytter en tråd tilbage i tiden – i mange tusinde år har mange forskellige kulturer hele verden rundt dyrket forskellige former for spa-kultur og wellness.

I vores dage valfarter vi stadig til Ungarns varme bade, som findes helt ind i hovedstaden Budapest med de berømte Gellert-bade som de vel nok mest kendte. Vi tager til Tyskland, hvor et stort antal byer, der begynder med Bad, minder os om en stor og stolt tradition for spa og wellness.

Vi ser også tit billeder fra Island, hvor både lokale og turister har smidt tøjet og sidder i de varme bade, der opvarmes af den termiske energi, der strømmer op fra undergrunden i det nordatlantiske ørige. Her bruges der lokale ingredienser til spa-oplevelsen – for eksempel blåt ler, vulkansk aske, arktisk pil og forskellige mosser. Det er nyt nordisk køkken – bare omsat til varmt vand og velvære.

Comfort sæt til spabad


Læs mere her

Flydende LED lampe til spabad


Læs mere her

MSpa Comfort Bergen Spabad 4 personer


Læs mere her

MSpa Comfort Bergen Spabad 6 personer


Læs mere her

Spa-kulturen rækker flere tusinde år tilbage

Mange har prøvet at rejse til Tyrkiet eller Marokko og har der besøgt en ægte hammam-spa. Man bliver lagt på en marmorbriks og sæbet ind fra top til tå i den lækreste sæbe med olivenolie, og så bliver man ellers masseret igennem og får skrubbet huden, så man ligner en nyskoldet gris, når man er færdig.

I Grækenland har man ført hammam-traditionen lidt videre og kører løs med thalasso-terapi. Her bruges der havvand og forskellige former for alger til at få renset ud i huden og dybest set også i sjælen – en ægte spa-oplevelse er også at få sjælen renset og vasket ren.

I Europa har vi som sagt de berømte bade i Ungarn og i Tyskland, men vi har også en stolt tradition i Frankrig med badene i Vichy og Pyrmont, og i Schweiz, hvor folk stadig valfarter til St. Moritz.

Har man læst Gustav Wieds bog Knagsted kan man se, at det ikke er en ny foreteelse – også omkring århundredskiftet til det 20. århundrede tog det bedre borgereskab turen dertil for at blive renset ud, blive slankere og sundere.

I dag er der stadig stolte spa-traditioner i alle verdensdele. I Indien dyrker man en særlig sundhedsterapi, Ayurveda, og i Japan bader garvede japanere om kap med de forfrosne aber, de fleste nok har har set i tv. Der er stadig en stolt badetradition i Japan, centreret omkring varmtvandsbassiner i det fri og gamle badehuse. Ligesom i Finland, hvor saunaen stadig er en vital del af folks fælles liv.