Oppustelig spa – Test af de bedste udendørs spabade

En luksus du nu kan komme til 🙂

Oppustelig spa og pools har fået prisen ned og kvaliteten op

At kunne få et spabad hjemme i haven, har for mange været lidt af en drøm. Det har altid været populært blandt danskere, at tage på spa-ophold til skønne hoteller især i Tyskland, hvor der er en lang tradition for denne form for wellness.

Nu er det endelig blevet nemmere, at komme til en oppustelig spa. Så nu kan du få mulighed for, at hoppe i dit helt eget oppustelige spa eller pool hele året rundt derhjemme i haven eller på terrassen – og helt uden, at du skal grave ud til en pool eller lave andre permanente installationer. Og købet af en oppustelig spa vil heller ikke slå bunden ud af din økonomi, da de nu er til, at komme til for relativt få penge.

Med en oppustelig spa eller pool, kan du få den herlige spa-oplevelse derhjemme, og så er det jo bare om at komme i gang med at nyde livet, hvad enten du bader alene, sammen med familien eller med gode venner.

Først det oppustelige spabad som er bedst i test

MPspa producerer nogle af de absolut bedste oppustelige spabade. Materialerne, konstruktionerne, kvaliteten af selve produktionen og detaljerne gør dem til de bedste på markedet.

MSpa’s Camaro-model er top of the line og virkelig lækker, når du vil mærke den masserende vandstrøm fra dyserne i det lune vand. Og spabadet kan selvfølgelig fås med plads til op til 6 personer.

En anden vigtig feature fra MSpa er deres Ozon-teknologi til rensning af vandet. Med ét enkelt tryk kan aktivere rensningen af vandet og fjerne bakterierne.

Testvinderen!

MSpa Premium Camaro Spabad XL

Abilica


Læs mere her

MSpa Premium Camaro XL er en fortjent testvinder. Den er suveræn bedst i test af oppustelige spa i Norge sidste år.

Denne runde spa er uden tvivl toppen af toppen inden for oppustelige spa!

Kvaliteten er i absolut top. Materialet emmer af kvalitet og man kan tydeligt se, at den ikke er købt i et byggemarked. Den er lavet til, at kunne bruges i årevis, ofte og hele året rundt – og så er den stor nok oppustelig spa til 6 personer.

Med den indbyggede Ozone generator holdes vandet 50 gange mere rent end med klor. Også dette er en stor tunge på vægtskålen for, at blive testvinder.

Det mest populære spabad!

MSpa Comfort Bergen Spabad 6 personer

Abilica


Læs mere her

Den mest populære er MSpa Comfort Bergen til 6 personer.

Endnu en spa fra MSpa med kvaliteten i top.

MSpa Comfort Bergen er meget populær blandt køberne, da den har en god blanding af størrelse, funktioner, kvalitet og en pris, som de fleste vil investere i ren luksus, hjemlig hygge og ren forkælelse til hele familien.

Og som modellen Comfort Bergen har denne udespa også høj fokus på, at holde vandet rent med minimalt brug af kemikalier.

Der kan nemt være 4 voksne og 2 børn i den runde Comfort Bergen, hvilket selvfølgelig også er afgørende for populariteten og valget af dette boblebad.

Andre populære valg af oppustelig spa

MSpa dominerer billedet for de meste populære oppustelige spabad. Det ses tydeligt hvorfor, så snart man får den sat op i haven. Kvaliteten af materialerne, spabadets finish og holdbarhed. MSpa’s oppustelig spa har mange nyttige funktioner og er ikke bare et vandbassin fyldt med vand.

For det første kan vandet i alle deres spabade opvarmes til 40 grader, og du kan bruge et oppustelig spabad fra MSpa om vinteren, da det kommer med deres “anti-icing system”, som slår til når temperaturen rammer 1 grad. Hydro jet massagedyser og børnesikring er to andre funktioner, som gør MSpa til et af de mest populære valg blandt danskere og nordmænd.

MSpa Muse Carlton Spabad


Læs mere her

MSpa Muse Otium Spabad


Læs mere her

MSpa Comfort Bergen Spabad 4 personer


Læs mere her

MSpa Comfort Bergen Spabad 6 personer


Læs mere her

MSpa Comfort Tekapo spabad 4 personer


Læs mere her

MSpa Comfort Tekapo spabad 6 personer


Læs mere her

Derfor er MSpa oppustelige spa bedst i test

Det er ikke så underligt, at MSpa’s bade er så populære og viser sig som bedst i test flere gange. De er super fine og lavet til de badende, som gerne vil have en lækker kvalitet og have noget som bare holder i årevis. De er også lavet til dig, som har fokus på, at det skal være nemt at holde rent og holde vandet rent og dejligt at bade i. Har du fokus på, at badet skal være nemt, at opbevare når det ikke er brug, så er det bestemt de oppustelige spabade du skal fokusere på.

Deres effektive filtre sikre, at vandet er rent og at vedligeholdelsen bliver mindre. Selvfølgelig skal du give den, den rette vedligeholdelse efter endt brug eller før du pakker den ned for vinteren. Den har også en indbygget UV-lys til rensning af vandet. Så der er meget stor fokus på, at undgå for mange kemikalier i din rengøring.

Udover deres spabad til 6 personer, så er MSpa spækket med detaljer

De mange små lækre detaljer, som er med til at gøre dem til bedst i test.

  • MSpa renser vandet bedre end de fleste med Ozone antibakteriel rensesystem
  • Antibakteriel PVC
  • CE og TÜV godkendt
  • Et godt beskyttelseslåg til at holde på varmen
  • Lås, så den er børnevenlig
  • Varmer vandt hurtigt op til 40 grader
  • Fjernbetjening
  • Antifrostsikring
  • Markedets laveste støjniveau
  • Pumpes automatisk op

Omkrans til oppustelig spabad

Vil du give dit spabad et ekstra lækkert look i haven og noget ekstra komfort og funktionalitet, så skal du helt sikkert have en omkrans til din spa.

Omkranse er ofte lavet af polyrattan og pulverlakeret stål. Polyrattan holder sig godt i al slags vejr og kan med en lille smule vedligehold holde sig året rundt. Polyrattan er en form for blød plastik, som blødt at sidde på og ser ganske fint og naturligt ud.

De mere eksklusive omkranse til spabade har trin op til spabadet lavet i det tropiske eukalyptus træ. Det giver et flot naturligt udtryk og pynter på enhver omkrans.

Bestway Lay-Z-Spa oppustelig omkransning til runde spabade


Læs mere her

vidaXL omkrans til spa polyrattan og akacietræ sort


Læs mere her

vidaXL omkrans til spa polyrattan og akacietræ sort


Læs mere her

vidaXL omkrans til spabad 268x268x55 cm firkantet polyrattan sort


Læs mere her

vidaXL omkrans til spabad 268x268x55 cm polyrattan sort


Læs mere her

vidaXL omkrans til spabad 273x53 cm massivt akacietræ


Læs mere her

Husk at tilkøbe tilbehør, som gør oplevelse en tand større

Af tilbehør, som ikke allerede medfølger købet, kan jeg anbefale, at du kigger på nakkestøtter og kopholdere. Så får du komforten i top.

Husk også at købe de forskellige rengøringsmidler, som du skal bruge for at få det perfekte vand uden en masse bakterier. Plus et ekstra filter eller to.

Til de sene sommer-, eller vinter-, aftener er det også meget cool med de lysende, flydende, LED-lamper.

Som du allerede har set længere oppe, så er det også blevet meget populært, at tilkøbe omkranse til, at skabe et helt miljø omkring din runde eller firkantede spa.

Comfort sæt til spabad


Læs mere her

Flydende LED lampe til spabad


Læs mere her

MSpa Comfort Bergen Spabad 4 personer


Læs mere her

MSpa Comfort Bergen Spabad 6 personer


Læs mere her

Er det oppustelige spabad testet for klor og UV-stråling?

Når du køber et oppustelig spabad, er det vigtigt at kontrollere, om produktet er testet for klor og UV-stråling, så du ikke risikerer, at materialet mørner og bliver svagt.

Et godt udendørs spabad skal kunne holde til, at det står ude i længere tid og i vind og vej. Det er MSpa blandet andre helt klar til. Materialet er af høj kvalitet og gennemtestet år efter år.

Flere valgmuligheder når du køber en oppustelig spa eller pool

Der er flere muligheder at vælge imellem, hvis I overvejer at købe et oppusteligt spa. Fælles er, at de alle har spa-funktionen med dyser, så I kan sidde i det varme vand og få en skøn massage.

Nogle er forsynet med fast væg, mens væggen er en integreret del af det oppustelige spa i andre modeller.

Det er vigtigt, når I står i overvejelsen om at investere i et oppusteligt spa, at I vælger en model, der for eksempel er CE-mærket. Det vil sige, at produktet opfylder en række tekniske krav og samtidig er testet for diverse sikkerhedsfunktioner og andet.

Husk at tænke på miljøet

Hvis I interesserer jer for miljøet, er det vigtigt også at tænke ind, hvorledes I engang skal komme af med spa’et, når det på et tidspunkt ikke kan anvendes længere. Kan de enkelte materialer deles ordentligt, så de kan genbruges til ny plast, nye metaller og andet? Det handler i sidste ende om bæredygtighed. Denne del af et produkt, uanset om det er et stort og teknisk avanceret produkt som en oppustelig spa, eller et lille stykke legetøj til børnene, får stadig større betydning for, hvordan vi vurderer et givet produkt. Til vurderingen af hvor spa’et hører hjemme på miljøskalaen, hører også en vurdering af, hvad det bruger af strøm til dyser m.v. Det er ikke ubetydeligt, om der er tænkt energibesparelser ind fra producentens side, eller om det ikke har været en parameter i designet af spa’et.

Oppustelig spa er det ny vildmarksbad

En del mennesker har de senere år investeret i flotte vildmarksbade af træ, med indbygget varmekilde i form af en træfyret ovn. Og i takt med, at vi mere og mere søger velvære og afslapning, så har vi i sandhed fået øjnene op for, hvor skønt det er at sidde i opvarmet vand ude i haven – hvad enten det er vinter med klart frostvejr eller en tidlig sommermorgen, hvor man kan følge dagens begyndelse fra badet.

Et oppusteligt spa eller en oppustelig pool giver den samme følelse og oplevelse, men er et knap så omstændeligt projekt. Det er meget nemmere, at komme i gang med et oppustelig spa end et vildmarksbad. En oppustelig spa optager ikke ret meget plads. Det er netop en af de store fordele, at det er nemt at flytte på eller pakke ned og gemme væk.

Hvor mange liter vand skal man fylde i et spabad?

De fleste spabade rummer mellem 650 og 1000 liter vand. Har du en spa til 6 personer, så kan du nemt fylde de 1000 liter op med en almindelig haveslange – og det koster mellem 10 og 20 kroner, alt efter din pris hos det lokale vandværk. Du kan fylde et oppusteligt spabad med koldt vand fra hanen, så skal den nok selv sørge for varmt vand til dig i løbet af kort tid.

Hvilke mærker laver oppustelige spabade?

Det mest kendte mærker indenfor spa er MSpa, Intex og Bestway Lay-Z spa. Du kender måske også American Whirlpool, som i en lang årrække har lavet de faste spa. Men endnu ikke er gået ind i den oppustelige linje.

Intex og Bestway laver fine oppustelige spa og modellen Lay-Z er bredt kendt og ofte købt. Omend man køber MSpa Camaro, hvis man vil have top-of-the-line, uden at det bliver dyrt.

Vedligehold de danske bade-traditioner med en oppustelig spa hjemme hos dig selv

Investerer du i et oppustelig hottub, har du muligheden for at føre den stolte, gamle badetradition over i dit moderne, travle liv.

Hvad enten du vælger dyrt eller økonomisk, er der gode muligheder for at finde den spa-løsning, som imødekommer dine behov, og hvad kan være bedre end, at invitere venner og familie hjem til en dejlig tur i det perfekte varme vand fyldt med bobler?

Når dette er sagt, så er det at have en stor eller mindre, oppustelig pool i haven en god måde at lære dine børn at omgås vand. Danmark er en vand-nation, og intetsteds i landet er der mere end 50 km til et hav. Derfor lærer de fleste fra barnsben at omgås havet, og for at vedligeholde kunsten at svømme, kan en oppustelig pool være et rigtigt godt redskab. Her man kan tumle omkring i ro og fred uden stor risiko, og børn, der har lært at svømme i skolen, kan bevare deres glæde ved vandet. Det kræver selvfølgelig, at du vælger en oppustelig pool af en vis størrelse, men mon ikke også at det er det, der sker, når I ser, hvad muligheder markedet reelt byder på. Vi kan i hvert fald kun anbefale, at I tænker i retning af en oppustelig pool eller et oppusteligt spa, hvis I gerne vil byde jer selv og jeres børn på gode oplevelser året rundt.

Lidt om materialet og konstruktion af oppustelige spabade

De fleste oppustelige er lavet i PVC så de både er slidstærke og kan stå udendørs året rundt, også om vinteren når temperaturen. Det gælder stort set alle udespa fra MSpa, Bestway, Intex og Lay-Z. Både bunden og siderne er forstærkede

Stort set alle spabade er runde eller firkantede og har masser af plads til en hel familie. Du får også nemt plads til dem, når de ikke er i brug, da du bare pakker spabadet ned så det ikke fylder på terrassen mere.

En del af selve konstruktionen i udendørs spabade er de her jets. En jet skyder vandet hurtigt ud af sine dyser og kan give dig en dejlig massage af hele din krop. Så du kan nyde sommeren med afslapning og bobler.

Hvor hurtigt kan man gøre sin udespa klar til brug?

Du kan relativt hurtigt pumpe spabadet op. Det tager

Den automatiske opvarmer kan varme vandet op med 1,2 til 1,8 grader i timen, maks 40 grader. Og 40 grader er altså ret varmt.

Spa-kulturen

Når oppustelige spabadekar og oppustelige pools er blevet så populære, skyldes det ikke alene, at det er en økonomisk overkommelig måde at få skabt sig et bade- og udeliv hjemme i haven. Det skyldes også, at vi dermed knytter en tråd tilbage i tiden – i mange tusinde år har mange forskellige kulturer hele verden rundt dyrket forskellige former for spa-kultur og wellness.

I vores dage valfarter vi stadig til Ungarns varme bade, som findes helt ind i hovedstaden Budapest med de berømte Gellert-bade som de vel nok mest kendte. Vi tager til Tyskland, hvor et stort antal byer, der begynder med Bad, minder os om en stor og stolt tradition for spa og wellness.

Vi ser også tit billeder fra Island, hvor både lokale og turister har smidt tøjet og sidder i de varme bade, der opvarmes af den termiske energi, der strømmer op fra undergrunden i det nordatlantiske ørige. Her bruges der lokale ingredienser til spa-oplevelsen – for eksempel blåt ler, vulkansk aske, arktisk pil og forskellige mosser. Det er nyt nordisk køkken – bare omsat til varmt vand og velvære.

Spa-kulturen rækker flere tusinde år tilbage

Mange har prøvet at rejse til Tyrkiet eller Marokko og har der besøgt en ægte hammam-spa. Man bliver lagt på en marmorbriks og sæbet ind fra top til tå i den lækreste sæbe med olivenolie, og så bliver man ellers masseret igennem og får skrubbet huden, så man ligner en nyskoldet gris, når man er færdig.