Sponsoreret

Der er intet som en sejltur til at afstresse et fortravlet sind. Og det kan også være en hyggelig og særlig aktivitet sammen med andre, fx familie og venner. Men det er knapt så hyggeligt uden den rette sikkerhed. Derfor skal du vide, hvor du køber en redningsvest! Læs med her.  

Bølgen ligger blå og venter på dig og dine sejlerkammerater. Måske er i erfarne sejlere, måske skal I bare lige prøve at ræse lidt rundt med en båd i Københavns kanaler. Uanset hvad, må I ikke gå ned på sikkerhed. Det er top-vigtigt, at I har sikkerheden i orden, inden I sejler ud.  

Det skal selvfølgelig også være hyggeligt, og udover sikkerheds-foranstaltninger, er der faktisk også en række andre gode ting, I kan tage med på vandet. Alt det kan du blive klogere på her. 

Redningsveste til alle størrelser og former 

Uanset om I er en gruppe drenge eller piger, en storfamilie eller et par, er der én ting, I ikke må glemme, inden I sejler: Redningsveste! Køb redningsvest online her og bliv sikker på sejlturen. 

Du kan altså ikke bare finde nogle tilfældige, mølædte redningsveste frem fra loftet. Det er vigtigt, at de virker, som de skal, og at de har den rigtige størrelse. Hvis der skal børn med på sejlturen, skal redningsvestene passe dem, og ligeledes skal du tage højde for, om det er mænd eller kvinder, der er i båden. 

En sikker sejltur  

Der er også mange andre ting, du skal tænke på at tage med, inden du skal ud at sejle. Hvis det blæser (og det er tit blæsende ude på åbent vand) kan det være en god idé med en vindjakke. Sejler du efter mørkets frembrud, er det en god idé at have en lommelygte med. På den måde kan du også finde ting og sager i din rygsæk, uden båden begynder at rokke kaotisk.  

Et kompas er også en god ting på sejlturen, og her gælder det samme koncept som med redningsvestene: Lad nu være med at finde morfars gamle kompas frem fra loftsrummet, hvor pilene peger i helt tilfældige retninger, uafhængigt af vind og vejr. Invester i et nyt, flot kompas og sejl i den rigtige retning. Din smartphone kan nok ikke redde dig langt ude på vandet.  

Sejl sjovt og behageligt 

Når det er sagt, skal du selvfølgelig også hygge dig på din sejltur. Her kan du også med fordel pakke en ting eller to til at gøre dagen lidt bedre. Termokopper eller –kande med varme drikke og en god rygsækfuld snacks gør det bare til en lidt bedre oplevelse. Puder at sidde på er godt, så du ikke skal sidde på en hård bænk i timevis.  

Skal du ud og sejle med vennerne, og vil du gerne gøre et sjovt indtryk, kan du overveje at skaffe et rigtigt sailor-outfit. Det er altså godt at starte sejlturen ud med et godt grin.  

Sol og vindstille vejr 

Nu har du sikkerheden og komforten i orden. Så er det sådan set bare at vente på den rigtige dag. Det er altså en større fornøjelse at sejle på et behageligt stille vand, end i stormvejr. Så udsæt lige sejlturen, hvis det tordner og lyner. Både for sikkerheden og fornøjelsen.