evopolar evaSMART ev-3000 lille aircondition til hjemmet eller kontoret

Sponsoreret indhold

Den lille personlige aircondition er genial. Jeg er allerede vild med den. Fra første dag jeg tog den i brug var jeg sikker på, at jeg havde valgt den helt rette lille aircondition.

Allerførst blev jeg solgt af følgende årsager:

· Uden freon · Tæt på 0 i strømforbrug · Lækkert design · Kan styres via app · Sænker den temperaturen omkring dig meget

Læs videre og se en unboxing video plus en video med funktionerne. 

evaSMART

Den første smarte personlige lille aircondition

SMART HOME

Du kan nemt – og automatisk – styre din evaSMART aircon med de mest populære smart home-systemer som Amazon Alexa, Google Home og Apple Home

AFKØLER

Fordampningskøling kan nedsætte rumtemperaturen lokalt med op til 13 grader. evaSmart EV-3000 dækker op til 4 kvm, som svarer til 2 store skriveborde, en stor dobbeltseng eller et sofaområde

RENSER

Renser luften for støvpartikler og minimere forkølelsesvira i rummet

KLIMA- OG MILJØVENLIG

evaSMART bruger kun vand fra hanen og har kun et strømforbrug på 12 W

INDIVIDUEL BELYSNING

Du kan indstille det indbyggede LED lys så det passer til stemning, eller lade evaSMART bestemme det for dig

FILTER LEVETID

En indbygget chip overvåger EvaBreeze™ filteret i din evaSMART EV-3000. evaSMART EV-3000 skifter til rød belysning 
når det trænger til udskiftning

BÆRBAR

evaSMART bruger så lidt strøm, at du kan koble den til en PC/MAC eller en powerbank. Så den er nem at transportere og nem at starte op

BEFUGTER

Befugter luften naturligt med postevand, som har været gennem EvaBreeze™ filtret. Godt til tørre rum og det tørre vinterhalvår

Fordele ved en personlig og lille aircondition

Sidste år var en utrolig varm sommer, og mange havde svært ved at holde heden ud. I år kan du være forberedt på sommerens hede ved at investere i en lille og personlig aircondition. I denne artikel gennemgår vi hvilke fordele, du kan nyde, hvis du vælger at købe en personlig aircondition. En af de primære fordele ved denne løsning, er at du kan flytte den og vælge at placere den i lige det rum, du ønsker. Du kan læse om flere fordele ved at læse videre i artiklen.

Meteorologerne lover en varm og tør dansk sommer

Det var uden tvivl varmt sidste sommer, og i år ser prognosen for den danske sommer også lovende ud. Vi har læst DMIs langtidsprognose, som peger på, at der vil være tale om en tør sommer med høj sol på himlen.

Mette Tilgaard Zhang, som er langtidsmeteorolog hos DMI, har tidligere udtalt, at det ser ud til, at maj, juni og juli bliver til varme og tørre måneder i 2019. Der er naturligvis ingen garanti for, at prognosen vil komme til at holde stik, men du kan altså sikre dig en behagelig kropstemperatur ved, at investere i en lille personlig aircondition, som kan hjælpe dig de dage, hvor varmen ikke er til at holde ud.

Fantastisk for danskerne med en personlig aircondition

Det bliver ofte nævn,t at en bærbar løsning er en fantastisk løsning i de lande, hvor folk kun bruger sådan et apparat et par måneder om året.

Man kan sige meget om det danske vejr, men typisk kan vi blive enige om, at det ikke bør være nødvendigt at skulle bruge en personlig aircondition til andre måneder end maj, juni, juli og august, og derfor er en lille løsning den ideelle.

Det er den perfekte løsning, da der er tale om en bærbar løsning til få af årets måneder, men da den netop er bærbar, kan du også nemt opbevare den og hurtigt finde den frem, hvis du får brug for den på et andet tidspunkt i løbet af året.

En lille personlig aircondition er nem at bruge

Du skal som regel ikke bruge mange instruktioner for at kunne benytte denne metode, hvis du overhovedet har brug for en vejledning. Det er det nemt, at “installere” og komme igang med den lille personlige aircondition, som ikke kræver brug af “heavy duty” værktøj. Derfor kan det være en god idé, at have en lille personlig aircondition i stedet for et stort apparat til samme formål.

En lille aircondition til en lejlighed eller et kontor er en økonomisk løsning

Der er bestemt tale om en mere økonomisk løsning sammenlignet med det store alternativ. Ofte kan det komme til at koste det hvide ud af øjnene, at skulle betale for en central aircondition, som skal køle huset ned.

Hvis du fx kun skal køle soveværelset ned, kan du investere i en lille personlig aircondition til lejligheden eller bare soveværelset, som kan hjælpe især om natten. Når du skal sove, har du ofte ikke brug for, at hele huset bliver kølet ned, og derfor kan du spare penge ved kun at bruge din lille aircondition til soveværelset.

Der kan være flere forskellige begrænsninger, når man bor til leje, og en af dem er forbundet med hvilke apparater, man har installeret i sin lejlighed. At bo til leje er ofte en midlertidig løsning til en kortere eller længere periode, og derfor er det altid en god ide at tænke på langt sigt og investere i produkter, som du kan bringe med dig, hvis du flytter til et nyt sted. I dette tilfælde er en lille aircondition til lejligheden en god løsning, da den er nemmere at transportere end andre større apparaturer, når du flytter til et nyt sted.

Flere fordele ved en lille personlig aircondition

Når det kommer til en bærbar aircondition til lejligheden, er der ikke kun tale om en nedkøling af rummet, da den også affugter. Din lille aircondition sørger altså for, at de hjem, du bruger den i, både er kolde og tørre. Dette kan især være nyttigt, hvis du har udfordringer med allergi, da din personlige aircondition søger for at fugtighedsniveauet bliver holdt lavt.

Hvad er forskellen på en aircondition og et klimaanlæg?

I dit lille personlige aircondition-anlæg vil der blive pumpet luft ud alt efter, hvilken temperatur du vælger. I et klimaanlæg indstiller du temperaturen, og så sørger anlægget for, at den ønskede temperatur bliver holdt konstant. Begge former for anlæg har sine fordele og ulemper, som ofte har at gøre med smag og behag.