Sponsoreret indhold

Der er ikke noget mere hyggeligt end at gå i svømmehallen med de mindste. Hvad enten det er til babysvømning eller bare en helt almindelig familieudflugt, men det kræver det rigtige udstyr, ellers kan det hurtigt udvikle sig til en ’ALLE OP AF VANDET’ situation.

Splash About er en serie forskellige produkter, der er udviklet til at gøre ture til stranden og i svømmehallen med børn sjovere og mere sikre. I serien finder du alt fra UV-dragter til læk-fri badebukser og svømmeveste og alt er fremstillet i behagelige materialer, sjove mønstre og med pasform, der ikke hæmmer bevægelsesfriheden.

Badebukser til de mindste

Der er kommet strammere regler i svømmehallerne, når det handler om badetøj til de mindste, for at sikre mod uheld og lækager.

Derfor er badebukserne fra Splash About så populære. De er fremstillet af neopren og sidder til, så de bliver på hele vejen igennem svømmeturen. Samtidig er der ikke elastik i bukserne hverken i benene eller om maven, så de strammer ikke ubehageligt nogen af stederne.

Ud over selve badebukserne kan du desuden også sikre din lille svømmemester lidt ekstra og gøre en eventuel skiftesituation lettere at håndtere. De smarte blebukser findes i to smarte versioner:

  • Genanvendelige blebukser i 100% ren bomuld, med velcro i siderne, for at gøre det lettere at få dem af og på.
  • Engangsindlæg, der er 100% bionedbrydelige og sidder godt omkring kroppen, så de danner et ekstra lag mellem badebukserne og huden.

Hvad enten du vælger at bruge bukserne alene eller sammen med indlæg vil de med garanti sørge for at jeres tur i vandet bliver både hyggelig og helt sikker.

Badevest for ekstra sikkerhed

De fleste af os har været i svømmehallen med et svømmebælte eller svømmevinger på – og det er ikke ligefrem noget, der fremmer bevægelsesfriheden eller gør det lettere at lære a svømme.

Med de lette og tynde badeveste fra Splash About får du den optimale opdrift, når I er i vandet, og giver en god støtte, når der skal trænes svømmetag.

Det vigtigste ved svømmevesten er, at den er lavet, så den ikke kommer i vejen for armene og samtidig sidder behageligt om kroppen, fordi den er lavet af skum, der ikke hverken presser eller klemmer om kroppen. Fordelen ved det tynde skum mellem to lag neopren er at det ud over at holde barnet liggende i vandet også holder på varmen, så den lille krop ikke bliver så hurtigt kold i vandet.

UV-heldragt

Solen er farlig og især for de små. Derfor er UV-dragter også blevet så utroligt populære igennem de sidste år. De har den kæmpe fordel, at de dækker kroppen og beskytter med faktor 50, på samme måde som solcreme ellers ville gøre.

Især på stranden er UV-dragten uundværlig. Du slipper for klistrende sand og indsmøring, hver gang ungerne har været en tur i vandet. Samtidig slipper I for de mange kedelige kemikalier, der ofte findes i selv de mildeste former for solcreme. Med en UV-dragt, der har lange ærmer og ben, er det kun ganske små områder, der skal beskyttes med creme – og dragten er endda fremstillet, så den kan bruges i vandet og tørre på samme tid som et par badebukser eller en badedragt ellers ville.

Bliver dit barn hurtigt kold, kan det være en fordel at have to dragter at skifte imellem. Vælg for eksempel en langærmet model til tiden i solen og en kortærmet variant til badning.