Med en vandkikkert kan du klart og roligt se på livet i vandet. Den bryder bølgerne og skaber ro i vandet så man kan se og studere på fisk, skalddyr og havets planter.

Denne vandkikert er nem at bruge for både børn og voksne. Det kræver ikke nogle specielle færdigheder, at bruge kikkerten.

Selv med sine godt 50 cm i højden, så kan den nemt håndteres af selv de mindste børn, da den ikke vejer ret meget og har et håndtag, som går hele vejen rundt om vandkikkerten.

Vandkikkerten kan deles i tre, så den er nem at have med og pakke ned efter endt brug.

På grund af sin udformning og konstruktion er denne vandkikkert den absolut bedste på markedet. Den vil give den optimale oplevelse i vandet og i øvrigt holde “for evigt”.

Denne vandkikkert anbefales

1852 Kikkert 1. Mate 7x50, vandtæt/flyder


Læs mere her

Hvad kan man se, når man bruger en vandkikkert?

Det korte svar er selvfølgelig, at det kommer an på hvor du er henne. Bruger du kikkerten i en sø, en å eller havet? Og hvilken verdensdel du er i.

I de danske have vil du nemt kunne studere små fisk, insekter, søstjerne, vandmænd og alle mulige slags havplanter.

I vandløb og søer kan du se en anden form for insekter og dyreliv. Det kunne fx være skøjteløbere, søvårfluer, vandnymfer og andre spændende insekter og mindre fisk.

Det vil uden tvivl vække stor nysgerrighed og glæde blandt både børn og voksne, at opleve havets og søerne dyreliv. Og det vil en vandkikkert kunne hjælpe med til – så er der ikke nogen, som behøver stikke hovedet helt under vandet 🙂

Vandkikkertens specifikationer

Den omtalte vandkikkert har følgende mål og specifikationer:

  • Højde: 510 mm
  • Diameter: 335 mm
  • Farve: Orange
  • Delbar: 3 dele
  • Materiale: Hård/kraftig plastik

Hvilke dyr og insekter kan du se rundt omkring i Danmark?

Der er tusindvis af dyr og insekter, som du kan se rundt omkring i Danmarks oceaner, søer og vandløb. I stedet for at lave en kæmpe lang liste over dyrene i vandet her, så kan jeg anbefale dig, at kigge på ind https://naturporten.dk. De har styr på insekter og dyr i vandet.

God fornøjelse 🙂